Камалія возз’єдналася з родиною і повернулася в Україну: натякнула, що з Мохаммадом Захуром не розлучається

Відома співачка Камалія показала нову світлину, порадувавши прихильників гарною звісткою: вона повернулася нарешті в Україну. Фанати запідозрили, що зірка також примирилася з коханим.

Найбагатша співачка України Камалія повернулася до рідних країв. І не сама, а з родиною! Артистка давно обіцяла прихильникам те, що обов’язково приїде додому всією родиною. Нарешті сталася ця позитивна подія. Виконавиця показала тріумфальну світлину на Батьківщині. Зірка позувала на фоні потягу Укрзалізниці разом з дочками, написавши:

“Тато пообіцяв, тато зробив! Як кажуть у нас в Україні: “Ласкаво просимо!”

Прихильники майже миттєво відреагували, порадувавшись разом зі своєю улюбленицею. У коментарях висловилися:

  • “Ви така справжня, любо спостерігати за вашою родиною”
  • “Чудова сім’я, гарна Камалія і чудові донські, хай Вам щастить”
  • “Які ж ви молодці, що знову разом з чоловіком і дітками! Ви справжня мудра жінка, що не стали розлучатися!

Цікаво, що у мережі вже давно ходять чутки, що насправді Камалія та Мохаммад Захур насправді не наважилися офіційно розірвати стосунки. Попри те, що артистка у квітні цього року відверто заявила про розлучення, майже під кожною її світлиною фанати пишуть, що вважають, що співачка досі разом з коханим.

Камалія засвітила поїздку у дешевому авто
Камалія і Мохаммад Захур

Що на це вказує? По-перше, селебріті досі продовжують з’являтися разом на важливих подіях. Наприклад, на шкільному заході дочок виконавиця була ледь не під руку з обранцем. По-друге, спільних фото не поменшало і у багатьох складається враження, що родина досі живе разом. Крім цього, знаменитість публічно привітала милого з річницею весілля.

Нагадаємо, що Камалія і Мохаммад Захур одружилися у 2003-му році, але дуже довго у молодят не вдавалося завести діток.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини