Володимир Остапчук розповів, чи прийняла його мати нову невістку: зіркова свекруха висловилася однозначно

Відомий ведучий Володимир Остапчук розповів, як складається його нове сімейне життя. Для нього це третій шлюб і зірковий чоловік поділився тим, як поставилася до його рішення рідна мама.

Володимир Остапчук здивував всіх новиною про те, що розходиться зі своєю другою дружиною, Христиною Горняк. Та насправді ошелешив ведучий всіх звісткою про свій третій шлюб. Новою обраницею зірки стала блогерка Катя Полтавська.

Дівчина Остапчука розповіла про їхнє весілля
Володимир Остапчук розповів, як його мама поставилася до третьої дружини

Чимало прихильників прийняли вибір зірки, зазначивши, що видно, яким щасливим став шоумен. Також поцікавилися фанати, як поставилися родичі до нового статусу знаменитості. Запитали селебріті напряму про реакцію рідної неньки на нову невістку.

“Як ваша мама відноситься до того, що у вас нова жінка”, — пишуть Остапчуку в Інстаграмі, а популярний чоловік відповідає: “Запитав, цитую: “Передай, що в тебе такі батьки, які хочуть, що ти був щасливим”

Володимир Остапчук розповів, як його мама поставилася до третьої дружини

Цікаво, що Володимир дійсно дуже змінився поруч з молодою коханою. Він став відкритішим до поціновувачів його творчості: більше робить сторіз про своє життя у мережі, пробує себе у нових онлайн-проєктах та багато працює на телебаченні.

Крім цього, ведучий змінив місцепроживання. Тепер він мешкає у центрі столиці в елітному житловому комплексі. Звісно, разом з новою обраницею. Єдине, що дивувало його прихильників — це вік милої зірки. Цього року їй виповнилося усього 23 роки. Самому ж Остапчуку — 38-м. У нього є двійко дітей: син та дочка. Щоправда, малюки живуть з першою дружиною селебріті і нині, ймовірно досі за кордоном, куди виїхали разом з ненькою на початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, що Володимир раніше розповідав, що у нього є складнощі у спілкуванні з рідними карапузами. У цьому він звинувачував свою колишню, але нині взагалі нічого не каже, чи налагодилися відносини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини