Дружина Григорія Решетніка після трьох пологів неочікувано показала вагітний живіт: “Як вам така Барбі?”

Дружина відомого українського телеведучого здивувала несподіваними кадрами. Блогерка показалась у рожевому образі з круглим животиком. У родині зіркового подружжя вже є троє синів

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік разом зі своєю дружиною виховує трьох синів. Зіркова обраниця нині активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться новими фотографіями та цікавими новинами про своє особисте життя. Так, наприклад, нещодавно Христина Решетнік здивувала опублікованими кадрами.

Після прем’єри американського романтичного комедійного фільму весь український бомонд почав одягатись у рожеві образи, наслідуючи загальну тематику мульт-всесвіту. Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетніка не відстає від модних тенденцій, тому вирішила також показатись у літньому костюмі рожевого відтінку в стилі Барбі.

Втім, головною особливістю опублікованих кадрів виявився вагітний живіт Христини Решетнік. На обличчі знаменитості красувалась щира та широка усмішка, а округлий животик злегка виглядав з-під стильного топу. “Як вам така Барбі?” – з гумором поцікавилась у своїх шанувальників блогерка.

Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітне фото у рожевому образі

Втім, як виявилось пізніше, ця фотографія була зроблена декілька років тому, коли Христина Решетнік була вагітною наймолодшим сином. Тоді знаменитість взяла участь у фотосесії в костюмі, який став особливо стильним лише через три роки. Слід зазначити, що дружині відомого українського ведучого дійсно личить такий колір. Образ підкреслює ніжну та жіночну натуру Христини Решетнік.

Нагадаємо, що зіркова пара офіційно оформила свої стосунки ще 13 років тому – 2010 вони стали чоловіком і дружиною. Пізніше у них з’явились і діти, троє синів. Нині вони не виключають можливості стати батьками ще раз, адже хочуть дівчинку.

Популярне

Подібні новини