Слава Камінська вперше показала свого таємничого бойфренда-іноземця на повний зріст: краще не взувати підбори

Відома українська співачка Слава Камінська після 24 лютого переїхала з дітьми жити за кордон, де влаштувала особисте життя та почала стосунки з іноземцем

Слава Камінська, відома українська співачка та колишня солістка гурту “НеАнгели”, після початку повномасштабної війни разом із дітьми вирішила переїхати жити за кордон. Знаменитість вже довгий час перебуває у Нідерландах та Іспанії, постійно подорожуючи різними країнами світу. Так, саме в подорожі зірка зустріла свого нового бойфренда, з яким нині будує стосунки. Зіркова пара не приховує факту свого роману, втім артистка воліє не розкривати ні зовнішності, ні імені свого обранця.

Разом з тим, на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм час від часу з’являються нові фотографії з коханим. Слава Камінська рідко, втім завжди влучно демонструє романтичні стосунки зі своїм бойфрендом. Наприклад, нещодавно артистка опублікувала фотографію з коханим, яку зробила у ліфті.

Це фото виявилось першим за час стосунків зіркової пари, на якому бойфренда Слави Камінської можна побачити на повний зріст. Виявляється, що заморський обранець відомої української артистки майже одного з нею зросту. Втім, цілком імовірно, що злий жарт зіграв цікавий ракурс і той факт, що чоловік сперся на одну ногу, а отже візуально “скоротив” себе.

Слава Камінська вперше показала свого бойфренда іноземця на повний зріст
Слава Камінська вперше показала свого бойфренда іноземця на повний зріст

Слід зазначити, що попри той факт, що Слава Камінська продовжує натякати і на заручини з невідомим чоловіком, і на гармонійні стосунки, показувати його обличчя вона не хоче. Останнім часом в українському шоубізнесі все популярнішим стає приховувати подробиці свого особистого життя. Чимало відомих зірок воліють мовчати про те, з ким будують стосунки.

Нагадаємо, що про роман Слави Камінської стало відомо навесні цьогоріч. У квітні зірка розповіла фанатам, що її серце зайняте чоловіком, з яким вона познайомилась під час відпочинку. Знаменитість раніше розповідала, що вона не хоче наврочити, тому й не розповідає багато про особисте життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини