“Я полізла в телефон”: Маша Єфросиніна розповіла, як побачила переписки з дівчатами свого чоловіка

Маша Єфросиніна відверто зізналася, як та чому залізла в телефон свого чоловіка Тимура Хромаєва і чому так ні в якому разі не можна робити.

У новому випуску “Дорослих дівчат” з Машею Єфросиніною та Олею Поляковою артистки поговорили про стосунки з чоловіками і так звані “червоні прапорці”. Червоними прапорцями називають тривожні знаки у поведінці людини, які вказують на те, що спілкування з цією людиною варто припинити, поки не пізно. Крім цього, зірки розповіли про власні факапи у стосунках.

Маша Єфросиніна чесно зізналася, що нишпорила у телефоні свого чоловіка Тимура Хромаєва. Річ у тому, що у подружжя колись був такий період, що вони ледь не розійшлися і вирішили пожити окремо. Саме в той період телеведуча почала нишпорити в телефоні коханого і не дуже зраділа тому, що вона там побачила.

“У нас була криза, ми розʼїхалися і я полізла в телефон. Якщо відкривати його месенджер – там були одні дівчата. Художниця, поетеса, дизайнерка… Одна йому пише, що хотіла б зустрітися, а він відповідає смайликом. Я розізлилася і думаю, а для чого він відповідає, з ввічливості?”, – каже Маша.

Маша Єфросиніна розповіла, як залізла у телефон свого чоловіка
Маша Єфросиніна розповіла, як залізла у телефон свого чоловіка

Коли зірка побачила ці переписки, то зрозуміла, що залізати в телефон свого коханого – це дуже погана ідея і якщо ви хочете розлучитися зі своїм партнером, тоді можна нишпорити в месенджерах і переписках, бо ви знайдете там взагалі будь-що, що вам може не сподобатись, хоча нічого такого там насправді й не буде.

“Хочеш втратити партнера – залізай в його телефон. Хочеш розлучитися – залізь в телефон. Це 100%. Ти точно знайдеш там щось, навіть, якщо це не так, ти 100% знайдеш там щось і перекрутиш для ревнощів”, – додає телеведуча.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини