“Хай відпочине”: Наталка Денисенко пояснила, чому не планує віддавати сина цьогоріч на навчання до школи

Знаменита українська акторка та голос "Мавки" Наталка Денисенко відверто розповіла, чому не планує віддавати свого сина до школи цього року.

Ні для кого не секрет, що шкільне навчання не за горами і дітей, яким виповнилося 6-7 років вже пора віддавати в перший клас. Великим попитом користується думка про те, що значно краще вести малюків до школи саме у шість років, але є батьки, які залишають один рік для дітей на відпочинок і готують їх до школи в домашніх умовах.

Такого ж плану вирішила дотримуватися й акторка Наталка Денисенко, яка днями повернулася з Туреччини. Зірка каже, що її сину виповниться 6 років лише восени, тому вона не хоче віддавати свого сина до школи і дасть йому час на відпочинок, а також зможе відпочити сама. Бути мамою першокласника — ще та морока, тому зірка хоче відтягнути цей процес, щоб насолодитися часопроведенням без додаткового шкільного клопоту.

“Андрійкові в кінці вересня виповниться 6 років, але ми прийняли рішення піти до школи наступного року. Нехай трішки відпочине і синочок і мама, але ми будемо проходити дошкільну підготовку. Вже придбали необхідну канцелярію і шкільний рюкзак, який Андрійко обирав за власним смаком!”, – розповіла Наталка.

Наталка Денисенко розповіла, чому не веде сина до школи

Прихильниці у коментарях підтримали рішення Наталки про похід до школи наступного року. На думку більшості це значно краще для дитини і зовсім ніяк не шкодить: дошкільнята мають час на відпочинок, якісний сон та отримують підготовку вдома, яку можна вдало організувати самостійно.

“Свого теж віддала в 7 років до школи і зовсім не пожалкувала! Навпаки переконалась, що це правильне рішення і насамперед краще для дитини”, – написала одна з прихильниць Наталки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини