“Взагалі невигідно”: Тоня Матвієнко зізналася, чому в 42 роки досі живе з мамою в одному будинку

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян вже тривалий час перебувають у стосунках, але так склалося, що пара досі проживає з мамою Тоні. Зірка пояснила, чому в них немає власного житла.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян продовжують будувати щасливе подружнє життя, але закохані досі проживають в одному будинку з мамою співачки. Відомо, що зіркова пара шість років тому вклалися в будівництво власного помешкання, яке досі не закінчилося, тому Тоня з Мірзояном продовжують ділити будинок з Ніною Матвієнко.

Співачка переконана, що в реаліях сьогодення орендувати власну квартиру чи будинок є дуже невигідним, тому їм набагато краще та зручніше жити з мамою. Крім цього, вони складаються на продукти і разом оплачують комунальні платежі, тому є великим плюсом й для самої Ніни Митрофанівни.

“Ми хочемо купити власне житло, бо платити оренду – це не вигідно. Тут є де жити і на ці гроші можна купувати продукти, винаймати няню, прибиральницю і таке інше”, – каже Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко розповіла, чому живе з мамою
Тоня Матвієнко розповіла, чому живе з мамою

Також співачка розповідає, що вони в 2017 році вклалися у будівництво, яке ще досі не закінчилося. Тоня вважає, що це квиток в один кінець і невідомо, скільки ще триватиме цей процес, бо минуло вже шість років. Зірка має надію на те, що найближчим часом вони з чоловіком зможуть заселитися у власне помешкання, де їм ніхто не буде заважати.

Тоня каже, що в неї зараз взагалі немає грошей. Коли вона була у Британії, то фінансове становище було не найкращим, а після повернення в Україну вона геть нічого не заробляє. В сімʼї працює лише Арсен Мірзоян, на чиї кошти живе ціла сімʼя співачки.

“До повномасштабного вторгнення в мене було стабільно 2-3 тисячі доларів, а зараз немає нічого. Я не заробляю”, – додала Матвієнко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини