Відмовилася від будинку: Надя Дорофєєва розповіла, що стало з спільним житлом з Володимиром Дантесом

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес вже давно офіційно розлучилися, але мало хто знає, як склалася доля спільного будинку пари. Дорофєєва відверто розповіла, хто ним володіє зараз.

Українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно вийшла заміж за ресторатора Михайла Кацуріна, але прихильників досі цікавить питання про те, кому ж дістався спільний з Дантесом будинок, який вони придбали у шлюбі. Редакція сайту Добрі новини знайшла відповідь на це питання.

Як виявилося, Володимир Дантес хотів вчинити по-чоловічому і віддати весь будинок Наді, але зірка не стала на це погоджуватися. Екс-подружжя вирішили продати будинок, а гроші поділити навпіл. Особняк, в якому проживали колишні закохані знаходиться у передмісті Києва. Там є власний басейн, простора велика територія, яку можна заставити будь-яким приладдям для домашніх посиденьок і смаження мʼяса та не менш розкішна тераса.

“Будинок не залишився Вові, ми його продали”, – каже Дорофєєва.

Дорофєєва розповіла, кому дістався спільний з Дантесом будинок
Дорофєєва розповіла, кому дістався спільний з Дантесом будинок

Будинок ззовні та всередині виконаний у світлих тонах, тому візуально здається ще більшим, ніж він є насправді. Та старих знімках співачки можна оцінити габарити помешкання і зробити висновки, що коштує такий особняк немало.

Дорофєєва розповіла, кому дістався спільний з Дантесом будинок
Дорофєєва розповіла, кому дістався спільний з Дантесом будинок

Хоч би що там було, але зараз Дорофєєва живе разом з Кацуріним в орендованій квартирі. Чи планує новоспечене подружжя купувати свою класну квартиру чи будинок – поки невідомо, але судячи з такого швидкого розвитку їхніх стосунків, зовсім не виняток, що подружжя незабаром потішить своїх прихильників новиною про покупку новенької квартири, але, швидше за все, це станеться після нашої перемоги. Зараз зірки активно займаються благодійністю і не планують витрачати великі суми на придбання помешкання.

Популярне

Подібні новини