“Непрості стосунки”: Марічка Падалко розповіла, чи підтримує звʼязок з сином і його коханою дівчиною

Марічка Падалко виховує 16-річного сина. Зірка телебачення розповіла про стосунки з первістком та її особисте ставлення до обраниці хлопця.

Одна з найкращих телеведучих та журналісток України Марічка Падалко відверто розповіла про те, як в реаліях сьогодення живе її родина. Зірка поділилася подробицями з особистого життя і не забула пригадати свого 16-річного сина. Як виявилося, в хлопця навіть є дівчина, яка добре знайома з самою Марічкою.

Ведуча свою популярність отримала дуже давно. Будь-який сюжет з нею – справжня насолода не лише для вух, але й для очей. Приємно бачити в кадрі професіонала своєї справи, який точно знає, що несе в маси достовірну інформацію. Крім карʼєри телеведучої Марічка побудувала щасливу та міцну родину з Єгором Соболєвим, який нещодавно став офіцером і продовжує захищати нашу країну від рук російської федерації. Подружжя разом виховує трьох дітей – старший син Михайло та дві молодші донечки.

Марічка Падалко з сином Михайлом
Марічка Падалко з сином Михайлом

У студії програми “Сніданок з 1+1” Марічка розповіла про свої взаємини з чоловіком та дітьми з початком повномасштабного вторгнення. Зірка каже, що їхні діти колосально швидко ростуть, хоч раніше складалося таке враження, що вони назавжди залишаться маленькими, але це зовсім не так.

В 16-річного Михайла вже є дівчина, з якою вони перебувають у стосунках. Марічка змогла знайти з обраницею свого сина спільну мову, за що Михайло не перестає її хвалити, бо в більшості друзів самого хлопця та доньок Марічки стосунки з батьками складаються не дуже вдало.

“Старша донька каже, що в 90% її друзів непрості стосунки з батьками, а мій син мене хвалить за те, що в мене гарні стосунки з його дівчиною. Я її сприймаю як свою доньку”, – каже Марічка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини