Пора за дівчинкою: дружина Решетніка розповіла, коли можна очікувати на поповнення в їхній родині

Григорій та Христина Решетніки не вперше говорять про поповнення в сімʼї. Зіркова дружина розповіла, коли прихильникам слід чекати на дівчинку в їхній родині.

Подружжя Решетніків разом виховують трьох синів. Христина зізнається, що живе у справжньому чоловічому царстві і часом це буває нелегко. Хоч би там що не було, але зіркова пара є справжнім прикладом для великої частини українців. На думку більшості родина Григорія і Христини – втілення кохання, взаєморозуміння та відмінного виховання дітей.

Дружина телеведучого не проти поспілкуватися з прихильниками у соціальних мережах і розповісти певні подробиці зі свого особистого життя. Користувачі Мережі активно розпитують зірку, чи планує подружжя ще одну вагітність, але про поповнення Христина почала говорити вже дуже давно і жінка впевнена в тому, що наступною має народитися дівчинка, щоб трішки розбавити це чоловіче царство своєю присутністю і скласти мамі компанію.

“Звісно! Діти – це радість та щастя”, – відповідає Христина.

Христина Решетнік розповіла про поповнення в сімʼї
Христина Решетнік розповіла про поповнення в сімʼї

Один з прихильників вирішив поцікавитися, коли ж можна буде чекати на щасливі новини про поповнення в родині Решетніків. Христина залюбки відповіла на це запитання, але точних термінів вирішила не називати.

“Скоро…”, – написала кохана Григорія.

Раніше зірки розповідали, що дуже хочуть ще одну дитину, але у звʼязку з повномасштабним вторгненням поки цього робити не планують. Пару можна зрозуміти і прихильники не тиснуть з мільйонами запитань з цього приводу, але Христина повідомила, що все залежить від долі. Якщо станеться так, що вона завагітніє – вони з чоловіком з радістю приймуть до себе нового члена родини, який (або яка) буде зростати у щасливій та повній сімʼї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини