“Величезна кількість претензій”: зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Улюблена ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс вперше відверто розповіла про кризу у стосунках з чоловіком. Зірка переконана, що їхня історія ще не закінчена.

Неля Шовкопляс – приклад для багатьох людей, що можна досягнути популярності та визнання навіть у тому випадку, якщо ти родом з маленького містечка. Дівчина самостійно пройшла складний шлях до успіху, але хоч би там що не було – це точно того варте.

Відомо, що Неля тривалий час перебувала у стосунках зі своїм колегою Єгором Гордєєвим. Пара разом виховує двох дітей, але зірка подробиці про своє особисте життя розповідає неохоче. В нещодавньому інтервʼю Аліні Доротюк Неля розповіла, що відбувається у її стосунках з чоловіком зараз. Декілька місяців тому на одному з благодійних заходів Шовкопляс зізналася, що вони з Єгором пережили кризу у стосунках.

Неля Шовкопляс розповіла про свої стосунки

Це ще до повномасштабного вторгненняЯ дівчина з характером і я завжди над чимось думаю. Я не вважаю, що це кінець нашої історії. Декілька місяців тому я розповіла, що ми розʼїхалися та ми справді не живемо разом, але минуло пів року повномасштабного вторгнення і склалося враженнящо ми дуже різко подорослішали і величезна кількість претензій відпала“, – розповідає Неля Шовкопляс.

Ведуча переконана, що все можна врятувати і повернути, хоч перед вторгненням зіркова пара подавала на розлучення. Чоловік допомагає у всьому з дітьми і всіляко підтримує її.

“Він поруч з нами живе і допомагає. Це людина, якій я безмежно вдячна за те, що він мужньо несе відповідальність за нашу родину попри все, що відбувалося”, – додає зірка.

Неля Шовкопляс розповіла про кризу у стосунках з чоловіком
Неля Шовкопляс розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Неля каже, що вона може покластися на Єгора в будь-якому випадку і він є її тим самим надійним плечем, якого багатьом може не вистачати у складні моменти життя. З дітьми Неля веде себе досить суворо та вибагливо, тому допомога її чоловіка – це дуже цінний вклад.

Всі 9 років Шовкопляс вчиться бути мамою і ведуча каже, що один з синів дуже схожий на батька, а інший – точна копія мами. Неля сподівається, що вони її люблять і не сприймають близько до серця її різкість та місяцями суворість, бо крім цього дівчина віддає їм всю свою любов в серці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини