“Ось це влетить їй від сина”: Веніамін Огір здивував реакцією на танець своєї мами Тіни Кароль із чоловіком

Відома українська співачка сама виховує свого сина Веніаміна, якого народила від покійного чоловіка Євгена Огіра. Хлопець виріс і готовий оберігати свою маму

Тіна Кароль давно здобула особливу популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість починала кар’єру багато років тому й саме завдяки своєму покликанню познайомилась із чоловіком, який став для неї коханням усього життя. Мова йде про продюсера Тіни Кароль Євгена Огіра. З обранцем артистка прожила не так довго, як би закоханим того хотілось, адже чоловіка зірки забрала хвороба. Втім, після смерті коханого поруч із зіркою залишається її син Веніамін – хлопець зростає копією свого батька.

З Огіром молодшим Тіна Кароль проводить багато часу, та з особливою увагою зірка виховує свого сина. Хлопець навчається у школі у Великобританії, досягає неабияких успіхів і встигає разом зі своєю мамою подорожувати та відпочивати. Так, наприклад, нещодавно відома українська співачка з сином відвідали ресторан, де зустріли хореографа Дмитра Жука. Чоловік запросив Тіну Кароль на танець, але її син відреагував невтішно.

Тіна Кароль зустрілась зі своїм сином та привела його до ресторану
Тіна Кароль зустрілась зі своїм сином та привела його до ресторану

Знаменитість сиділа за столиком зі своїм сином, коли до неї підійшов хореограф Дмитро Жук та запросив артистку на танець. Зірковий дует виконав чудовий танець. Тіна Кароль з українським хореографом чудово виглядали у парі, а їхні рухи були чіткими та відточеними, зірки гармонійно поєднались у мелодійному танку.

Тіна Кароль потанцювала з хореографом Дмитром Жуком прямо в ресторані
Тіна Кароль потанцювала з хореографом Дмитром Жуком прямо в ресторані

Хоча всі відвідувачі закладу захопились професійними рухами Тіни Кароль і Дмитра Жука, син відомої української співачки здавався незадоволеним. Веніамін Огір сидів за столиком у ресторані та виглядав одночасно надто спокійним і доволі втомленим. Схоже, сину відомої української артистки не сподобалась ініціатива Дмитра Жука потанцювати з його мамою. Хлопець виглядав напруженим, поки чекав на завершення танцю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини