Заплакана та змучена акторка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина потрапила у лікарню: “Я вижила”

Українська акторка Ксенія Мішина не виходила на зв'язок із фанатами один день. Виявляється, що дівчина потрапила у лікарню. Так що ж трапилося із зіркою?

Життя зірок шоу-бізнесу нерідко асоціюється з розкішними подіями, славою та успіхом. Однак, за сяючими фотосесіями і блискучими усмішками на червоних доріжках, ховаються багато хвилюючих моментів, про які публіка не здогадується. Так сталося і з відомою акторкою серіалу “Кріпосна” Ксенією Мішиною, яка нещодавно пережила тяжке отруєння.

Ксенія поділилася у своїх соціальних мережах знімками із лікарні. Вона розповіла, що весь день провела під крапельницями та доглядом лікарів.

Акторка звернулася до них зі скаргами на сильний біль у животі та нудоту. Швидко було діагностоване отруєння, а причина виявилася досить несподіваною – устриці. Як виявилося, акторка замовила цю делікатесну страву, але якість виявилася “не дуже”.

На жаль, устриці, які зазвичай вважаються елегантною та розкішною стравою, не підійшли акторці, і їх споживання спричинило серйозне отруєння. Втім, Ксенія встигла вчасно звернутися за медичною допомогою, і лікарі доклали всіх зусиль, щоб повернути її до здорового самопочуття.

Після лікування та спостереження лікарів стан акторки покращився.

Сама Ксенія Мішина вийшла на зв’язок із підписниками зранку:

“Доброго ранку, Я вижила”.

Ксенія Мішина потрапила у лікарню з отруєнням
Ксенія Мішина потрапила у лікарню з отруєнням

Ця історія нагадує нам про те, що навіть у світі блиску та розкіші, зіркам потрібна захист і підтримка. Актори, як і звичайні люди, можуть потрапити в складні життєві ситуації, але важливо знати, що навколо завжди є люди, які готові допомогти.

Також артистка зазначила, щоб її шанувальники були обережними:

“Будьте обережні, друзі, бо лікуватися дорого.”

Ксенія Мішина показала знімки з лікарні
Ксенія Мішина показала знімки з лікарні
Яка причина отруєння акторки Ксенії Мішиної
Яка причина отруєння акторки Ксенії Мішиної
Ксенія Мішина порадила підписникам слідкувати за своїм здоров'ям
Ксенія Мішина порадила підписникам слідкувати за своїм здоров’ям

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини