Продюсер Полякової Ясинський назвав суму річного заробітку топових українських артистів: стали майже бідними

Відомий український продюсер і наставник Олі Полякової Михайло Ясинський розповів про заробітки артистів після 24 лютого минулого року. Знаменитість розповів, що тепер зірки заробляють набагато менше

З початком повномасштабної війни заробіток представників українського шоубізнесу буквально став “нульовим”. Знаменитості віддавали більшу частину свого заробітку на благодійність і волонтерство, а кошти за будь-які концерти автоматично надсилались у відповідні фонди та організації. Хоча зараз артисти поступово повертають свої заробітки, таких доходів, як раніше, у них немає.

Про це у новому випуску подкасту “Слава-Ясинському” розповів відомий український продюсер і наставник Олі Полякової. За словами Михайла Ясинського, він порівняв доходи топових артистів, з якими давно співпрацює, до та після початку повномасштабної війни. Музичний продюсер заявив, що суми стали меншими щонайменше у десять разів.

Михайло Ясинський у новому випуску подкасту з Дьоміним розповів про заробітки артистів
Михайло Ясинський у новому випуску подкасту з Дьоміним розповів про заробітки артистів

Знаменитість зазначив, що нині топові українські артисти можуть заробляти близько декількох тисяч доларів на місяць. Втім, за словами Михайла Ясинського, цих грошей точно не вистачить на те, щоб покрити всі потреби зірки. Мова йде не лише про побутові й сімейні витрати, але й про зарплатню для цілої команди та дбання про зовнішній вигляд.

Продюсер вирішив розкрити всі карти та розповів, що до початку повномасштабної війни артисти, як от, наприклад Оля Полякова або Макс Барських і Потап, заробляли близько 100-150 тисяч доларів на місяць. У рік ця сума складала до мільйона доларів, які вони витрачали на велику кількість професійних потреб. Тепер сума суттєво скоротилась, а джерел доходу залишилось мало.

“З’явилася реклама, концерти. На рік зараз ця сума — 100−150 тисяч доларів”, – прокоментував Михайло Ясинський у новому випуску подкасту зі Славою Дьоміним.

Михайло Ясинський розповів про заробітки українських артистів
Михайло Ясинський розповів про заробітки українських артистів

До слова, музичний продюсер також розсекретив, скільки топові українські зірки можуть заробити за один корпоратив. За словами Ясинського, сума складає близько 10-15 тисяч доларів, але такі вечірки здебільшого є приватними та проводяться за межами України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини