Потап показав один день зі спільного життя з Настею Каменських: пробіжка та домашні посиденьки

Після тисячі чуток про розлучення Потап і Настя Каменських почали знову жити разом. Чоловік вирішив показати, як вони з коханою проводять разом цілий день.

Потап тривалий час перебував за кордоном, тому Мережею почали ширитися чутки про те, що пара вже давно не будують стосунки. Хоч би там що не було, але чутки не підтвердилися і зіркове подружжя знову живуть разом. Потап вирішив показати, як вони з Каменських проводять разом цілий день.

Потап показав, як проводить день з Настею Каменських
Потап показав, як проводить день з Настею Каменських

На першому відео, яке артист показав у своїх сторіс, можна побачити усміхнену Каменських в автомобілі з Потапом. Компанію їм складає 14-річний син Потапа від Ірини Горової, але куди їде сімейство – достеменно не було відомо. Пізніше чоловік опублікував кадри з його ранкової пробіжки з дружиною. Пара вирішила серйозно взятися за своє здоровʼя та покращити самопочуття проведенням часу на свіжому повітрі. Це дуже корисно, зважаючи на щільні графіки артистів.

Потап і Настя разом на пробіжці
Потап і Настя разом на пробіжці

Не стала винятком гра у водне поло зі своїм сином. Потап, знову ж таки, все показав у сторіс. Хто не знає, чоловік має майстра спорту з водного поло, тому в цій справі він справжній професіонал. Разом з сином вони вдосталь награлися і дуже якісно провели час.

Потап приділяє час своєму синові
Потап приділяє час своєму синові

Не дивлячись на таку ідилію у сторіс, прихильники артистів не припиняють писати негативні коментарі під постами. Насті постійно пригадують невдале інтервʼю з Машею Єфросиніною, в якому, за словами прихильників, вона показала себе не дуже вдалою акторкою, а Потапу досі не можуть пробачити його пісню про волонтерів, яка образила велику кількість українців.

Однак, таким чином можна зрозуміти, що ідеальних людей не існує і кожен має право на помилку. Головне – визнати її і не дати шансу статися такому ще раз.

Популярне

Подібні новини