Тімур Мірошниченко показав прийомного сина зблизька та зізнався, яке ім’я носить малюк: зустрічається рідко

Відомий український телеведучий разом зі своєю дружиною стали прийомними батьками. Зіркова пара прийняла у свою родину малюка з Житомирщини, який залишився без мами й тата

Тімур Мірошниченко та його дружина Інна не так давно офіційно стали названими батьками. Тепер у родині знаменитостей – не лише двоє спільних дітей, але й малюк, якого вони прийняли у свою сім’ю. Зіркова пара давно розповіла про своє бажання та прагнення усиновити дитину, втім процес виявився нелегким. Подружжя зіштовхнулось із чималою кількістю випробувань і проблем.

Знаменитості днями забрали малюка, який став їхнім названим сином. Хлопчик народився, за словами своїх новоспечених батьків, передчасно. Раніше знаменитості не показували свого сина й не розповідали про нього так багато подробиць. Втім, тепер Тімур та Інна Мірошниченко вирішили прочинити завісу таємниці.

Тімур та Інна Мірошниченко стали батьками сина з Житомирщини
Тімур та Інна Мірошниченко стали батьками сина з Житомирщини

У новому інтерв’ю для видання Viva знаменитий український телеведучий назвав ім’я свого новоспеченого сина. Тімур Мірошниченко розповів, що вони з коханою дружиною тепер виховують Марселя. Втім, за зізнанням зірки вітчизняного телебачення, вдома вони так малюка не називають. Натомість подружжя воліє ніжно кликати сина Марсіком.

Тімур Мірошниченко також розповів журналістам “Viva”, що їхній з дружиною син народився недоношеним, а його вага була критичною. Біологічні мама й батько Марселя одразу відмовились від свого сина, тому майже пів року за новонародженим спостерігали лікарі. Ба більше, чи не одразу після народження хлопчик переніс операцію, а близько чотирьох місяців він провів в інтенсивній терапії.

Тімур та Інна Мірошниченко вперше показали свого названого сина Марселя
Тімур та Інна Мірошниченко вперше показали свого названого сина Марселя

Знаменитість також розповів, що через ускладнення під час вагітності, передчасне народження та інші випробування на шляху малюка в нього розвинулись неабиякі проблеми зі здоров’ям. Зокрема, поділився Тімур Мірошниченко, мова йде про проблеми з хребтом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини