Біла ворона: чому Ольга Сумська на всі гастролі бере з собою молодшу доньку, а про старшу й зовсім забула

Відома українська актриса розповіла, що її молодша донька Анна Борисюк вже почала з нею виступати на одній сцені. Чому тим часом старша донька Сумської Тоня Паперна не з рідними?

Ольга Сумська, відома українська актриса, нещодавно повідомила, що вийшла на одну сцену зі своєю спадкоємицею та талановитою донькою – Анною Борисюк. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповідала про поїздку з донькою на гастролі. Зіркові родички “перетнулись” у виставі “За двома зайцями”.

Анна Борисюк не так давно завершила навчання в університеті, а вже одразу після останньої лекції отримала першу серйозну роботу у своєму житті. Можна припустити, що так швидко дівчині вдалось знайти роль завдяки зв’язкам самої Сумської. Хай там як, але про такі речі актриса не розповідає.

Ольга Сумська та її донька Анна Борисюк вже почали виступати на одній сцені
Ольга Сумська та її донька Анна Борисюк вже почали виступати на одній сцені

Попри всі загадки та обставини, Анна Борисюк ідеально зіграла свою роль у виставі “За двома зайцями”. Після тріумфу молодої актриси вся зала аплодувала акторам і режисерам, серед яких, у великій і теплій родині, опинилась і вона.

Відома російська актриса та представниця династії одразу двох акторських “кланів” Антоніна Паперна свого часу зробила доленосне рішення. Після завершення школи, коли мова йшла про початок навчання в університеті та початок кар’єри, Паперна вирішила переїхати жити у москву. Молода актриса-початківиця вважала, що вдома її ім’я буде повністю перекрите талантами матері.

Чому Ольга Сумська не виходить на одну сцену зі своєю старшою донькою Тонею Паперною
Чому Ольга Сумська не виходить на одну сцену зі своєю старшою донькою Тонею Паперною

Саме це й стало причиною, чому Ольга Сумська ніколи не виходила на сцену зі своєю старшою донькою. Крім того, проблем додає і той факт, що відома актриса нині живе за межами України. Антоніна Паперна продовжує жити та будувати кар’єру у москві, адже там у неї є чоловік та діти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини