“Міцні” шоти з самого ранку: Володимир Остапчук показав, як потрібно починати новий день для хорошого настрою

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розкрив секрет свого ідеального настрою протягом усього дня. Вся річ у тому, як він починає ранок

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, крім своєї основної професійної діяльності, також встигає активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться цікавими історіями та фотографіями, а нещодавно вирішив продемонструвати, як починається кожен його ранок. Виявляється, в знаменитості є власний секрет хорошого настрою протягом усього дня.

Кожному відомо, що сніданок – це найголовніший прийом їжі за всю добу. Те, яким буде ваш день залежить від того, чи добре ви поснідали. Володимир Остапчук і його кохана Катерина Полтавська вже давно вивчили це правило, тому кожен ранок починають з правильного та смачного сніданку. Цього разу знаменитості вирішили скуштувати фрукти та овочі, кашу та канапки.

Володимир Остапчук показав, чим поснідав зі своєю дружиною Катериною Полтавською
Володимир Остапчук показав, чим поснідав зі своєю дружиною Катериною Полтавською

Крім ситної та корисної їжі, у кадрі також можна було помітити декілька стаканів соку. На сніданок зіркова пара вирішила скуштувати фруктові “шоти” – різнокольорові напої, в яких міститься багато мікроелементів і вітамінів, необхідних організму для здорового функціонування. Варто зазначити, що вживання свіжовижатого соку і дійсно допомагає покращити загальне самопочуття та настрій.

Варто зазначити, що відоме українське подружжя ретельно стежить за своїм здоров’ям. Знаменитості постійно відвідують спортивну залу та регулярно тренуються. Крім того, Володимир Остапчук і Катерина Полтавська полюбляють активний відпочинок і приділяють належну увагу обстеженням. Хоча зіркова пара і полюбляє смачно поїсти, їм вдалось відшукати так звану “золоту середину”.

Володимир Остапчук і його дружина Катерина Полтавська стежать за своїм здоров'ям
Володимир Остапчук і його дружина Катерина Полтавська стежать за своїм здоров’ям

Нагадаємо, що відомий український шоумен Володимир Остапчук почав зустрічатись зі своєю коханою Катериною Полтавською ще минулого року. Знаменитості довго приховували свій роман, але у квітні цьогоріч нарешті зізнались у всьому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини