48-річна Наталія Могилевська показала, як скромно відсвяткувала День народження: простецький халат та квіти

Наталія Могилевська 2-го серпня святкувала свій 48-й День народження. Чим вразила співачка та хто привітав її з початком особистого нового року.

Популярна артистка Наталія Могилевська 2-го серпня була іменинницею. Знаменитість показала, що обрала достатньо скромний стиль, щоб відзначити свято.

Наталія Могилевська приховує подробиці особистого життя
Наталія Могилевська показала, як відзначила свій День народження

Ресторанів та вечірок не було

Співачка майже не розповідає, як все пройшло, але, судячи зі світлини, цього року зірка вирішила обійтися без карколомних вечірок. Звісно, без привітань не обійшлося і всі найцінніші кадри та найтепліші слова виконавиця опублікувала в Інстаграм-сторіз. Крім цього Наталія показала наприкінці дня світлину. Вбралася на свій День народження селебріті у скромний халат молочного кольору, по-простому випрямила волосся та прикрасила себе макіяжем у стилі смокі-айз. Схоже, виконавиця планувала створити неяскравий домашній аутфіт, але загалом вийшло достатньо ефектно.

Могилевська подякувала своїм прихильникам за підтримку, зазначивши, що завжди її відчувала.

“Разом ми обов’язково дочекаємося нашої довгоочікуваної перемоги”, — з натхненням написала співачка.

У коментарях — справжній аншлаг. Всі вітають артистку та дарують їй найтепліші побажання. До слова, не тільки прихильники, а й колеги по сцені згадали про її День народження. Зокрема, Віталій Козловський написав Наталії про любов та повагу до неї. Режисер Алан Бадоєв взагалі назвав її полум’ям та привітав іменинницю.

Нагадаємо, що 48-річна Наталія Могилевська так досі не розкрила прихильникам, чи змогла знову створити нову родину після розлучення зі своїм другим чоловіком Єгором Долініним. Зірка прожила з ним багато щасливих років та навіть допомагала ростити чоловікові його доньок від колишніх стосунків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини