“Це увага інших чоловіків”: Бужинська зізналася, як вони з коханим зберегли вогник після 10 років стосунків

Катерина Бужинська вже 10 років будує щасливі стосунки зі своїм чоловіком Дімітаром Стойчевим. Жінка розповіла, як зберегти у стосунках пристрасть.

Українська співачка Катерина Бужинська вже 10 років у щасливому шлюбі з болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим. Зірка вирішила розповісти, як не втратити пристрасть у стосунках і яким вона бачить справжнє кохання.

За словами Бужинської, справжнє кохання для кожної жінки – це коли їй здається, що вона літає на крилах від кохання і більше ні про що не думає. Це повинен бути найкращий період в житті і саме так було у самої Катерини. Зірка стала справжньою богинею та музою для свого чоловіка, а він всіляко їй за це віддячує.

Катерина Бужинська розповіла, як зберегти стосунки у шлюбі
Катерина Бужинська розповіла, як зберегти стосунки у шлюбі

Також Катерина переконана, що зберегти той самий вогник у стосунках можна через увагу від інших чоловіків. Коли твій коханий бачить, що тобою цікавляться інші чоловіки, то зайвий раз усвідомлює, що ти бажана жінка для будь-якого чоловіка, але пощастило отримати такий скарб саме йому.

“Він бачить, що є дуже багато прихильників, але не ревнує. Він розуміє, що в нього є красива та талановита жінка, яка завжди знаходиться в центрі уваги чоловіків”, – каже артистка.

Катерина Бужинська розповіла, як зберегти стосунки у шлюбі
Катерина Бужинська розповіла, як зберегти стосунки у шлюбі

Звісно, як і в будь-якої іншої пари, у подружжя є певні сварки та суперечки, але на думку Катерини краще не тримати всередині себе негативних емоцій і висловити своєму партнеру, що саме тебе турбує чи не подобається. За 10 років у шлюбі можна зробити висновки, що стосунки – це постійна робота над ними і дуже непросто, коли зʼявляються діти, або хтось один з батьків є представником шоу-бізнесу. Свої негативні емоції Бужинська виплескує на сцені.

“Всі свої емоції я викладаю на сцені, де мої глядачі дарують мені свою любов. Для мене це місце сили”, – додає Бужинська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини