“Не розуміє форм їжі”: Інна Мірошниченко розповіла правду про життя прийомного сина у дитбудинку

Тимур та Інна Мірошниченко зовсім нещодавно стали батьками названого сина, якого забрали з дитбудинку. Інна вирішила розповісти, яким насправді було життя малечі до всиновлення.

Після тривалого очікування і купи заповнених паперів, подружжя Мірошниченків змогли всиновити дитину. Щасливчиком став хлопчик, на ім’я Марсель, який лише починати звикати до нормального життя. Інна Мірошниченко розповіла в Мережі, якою була реальність в маленького хлопчика під час перебування у дитячому будинку.

Марселю зараз два роки і за своє коротке життя він жодного разу не куштував морозива та малини. Вдалося це зробити зі своїми новими батьками, але Інна зізнається, що він пропустив багато радощів життя 2-річного хлопчика. До прикладу, малюк харчувався лише їжею у формі пюре, бо таке харчування прописане дітям, які знаходяться у молодших групах.

“Він не розуміє форм їжі, не розуміє, як жувати. Він ніколи не розмазував в руках ягоди, не кидався котлетами. Не робив нічого з того, що роблять домашні діти. Зараз ми намагаємося цей етап надолужити”, – каже Інна.

Інна Мірошниченко розповіла про реальне життя у дитбудинку
Інна Мірошниченко розповіла про реальне життя у дитбудинку

Жінка була вражена ставленням до дитини у дитбудинку. Коли вони з чоловіком приїхали 9 червня і вперше побачили свого майбутнього сина, їм розповіли про його недуги та способи лікування. Як виявилося, в хлопчика на кишківнику відсутні нервові закінчення, тому йому потрібна сувора дієта, або операція в майбутньому. Та Інна була здивована, коли побачила, що замість дієти вихователька дає Марселю вафлі та цукерки.

“Заходжу в групу, він тримає в руці вафлю, а вихователька демонструє, як вчить його їсти цукерку бджілку. Це сувора дієта?”, – дивується Мірошниченко.

Варто звернути увагу також на те, що коли Інна привезла хлопчикові дитяче пюре зі смаком моркви, то вихователька сварилася, бо Марсель моркви ніколи не куштував і в дитини існує власний розклад харчування. За словами Інни, її сильно вразила інформація про те, що дитина у 2 роки жодного разу не куштувала моркви.

Інна Мірошниченко розповіла про минуле життя названого сина
Інна Мірошниченко розповіла про минуле життя названого сина

Зараз Тимур та Інна Мірошниченко роблять все можливе для того, щоб їхній син почував себе звичайним дитям і робив всі ті речі, які зазвичай роблять маленькі діти. Подружжя переконані, що вони можуть зробити все можливе для того, аби хлопчик більше ніколи не був дотичним до життя у дитячому будинку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини