“Дуже ним пишаюся”: Злата Огнєвіч поділилася знімком батька, який працює військовим хірургом

Зіркова співачка Злата Огнєвіч нарешті зустрілася із батьком, якого довго не бачила через його важку роботу на фронті. Дівчина показала зворушливе фото з моменту зустрічі.

Ця тепла і радісна зустріч відбулася у столиці в спекотний день. Злата Огнєвіч зустрілася зі своїм батьком, Леонідом Григоровичем, який зараз працює військовим хірургом.

Світлину емоцій батька, Злата опублікувала на своїй сторінці в Instagram, де також написала декілька відвертих слів про свої почуття.

Вона поділилася думками стосовно того, як довго батько працював на передовій, без вихідних, в режимі 24/7. Леонід Григорович – справжній герой, який жертвує ночами, присвячуючи себе роботі, рятуючи життя українських захисників.

Зустріч із батьком була для Злати особливо важливою, адже вона неодноразово публічно виражала своє гордість та пошану до нього. Вона підкреслила, що дуже пишається своїм батьком та його великою відданістю своїй справі.

Злата Огнєвіч зустрілася із батьком, якого давно не бачила
Злата Огнєвіч зустрілася із батьком, якого давно не бачила

Важкою роботою та постійною відсутністю вдома відзначається на відносинах між рідними. Зараз Леонід Григорович має змогу провести приємно час із сім’єю в столиці та відпочити від постійної роботи. Скоріш за все, зустріч із красунею-донькою стала позитивною та яскравою миттю його життя за останній час.

Під час складного періоду для усіх українців, співачка Злата Огнєвіч не стояла осторонь і вносила свій вклад у підтримку духу та морального стану українців.

Злата Огнєвіч – не тільки талановита співачка та артистка, але й патріотка, що неодноразово висловлювала свою підтримку. А такі люди, як Леонід Григорович, є прикладом національної самовідданості, любові до близьких та відданості своїй справі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини