Екс-солістка “NikitA” Даша Астаф’єва розсекретила, ким працює її бойфренд: у цій сфері “приживається” не кожен

Українська співачка та фотомодель Даша Астаф'єва розповіла про свого таємного бойфренда. Знаменитість зізналась, в якій сфері працює її загадковий обранець

Відома українська співачка та фотомодель Даша Астаф’єва знайшла своє кохання під час повномасштабної війни. Знаменитість, хоч і багато розповідає про свого таємного бойфренда, розкривати його імені та обличчя не поспішає. Зірка ділиться з фанатами щасливими й романтичними моментами з їхніх стосунків, але не хоче розсекречувати особистості коханого.

Таку позицію зірка пояснює тим, що у минулому мала негативний досвід, коли розповідала всім про своє особисте щастя. Даша Астаф’єва вирішила, що тепер буде просто насолоджуватись спільними моментами зі своїм обранцем, а ось на публіку виставляти їхнє кохання не буде. Втім, деякі моменти зірка приховати просто не може.

Даша Астаф'єва розповіла про те, в якій сфері працює її загадковий обранець
Даша Астаф’єва розповіла про те, в якій сфері працює її загадковий обранець

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська модель розповіла, що нещодавно вони з коханим створили спільний проєкт. Даша Астаф’єва розповіла, що одного разу вона зачитала коханому свої старі вірші, а він заявив – у зірки настільки потужний голос, що, якби вона була президентом чи лідером думок, він би пішов за нею.

Тоді артистка зізналась, що озвучувати щось – її мрія. На що бойфренд Даші Астаф’євої заявив їй, що чекати ні на що не потрібно. Знаменитість розповіла, що її коханий працює в IT-сфері, а тому вони разом створили додаток з аудіокнигами українською мовою.

Даша Астаф'єва розповіла про те, в якій сфері працює її загадковий обранець
Даша Астаф’єва розповіла про те, в якій сфері працює її загадковий обранець

Знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками зізнанням, що вона неймовірно рада, що її бойфренд підтримує її у всьому – навіть у її хобі чи роботі. Даша Астаф’єва не стала приховувати, що нові стосунки врятували її.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини