Олексій Суханов розплакався під час розмови про маму-росіянку: навіть не зміг привітати її з днем народження

Відомий український телеведучий Олексій Суханов розповів про свою маму, яка нині живе у сусідній країні. Знаменитість не зміг стримати сліз у розмові про рідну людину

Нещодавно відомий український ведучий Олексій Суханов взяв інтерв’ю в актриси Ади Роговцеви. У розмові зі знаменитістю чоловік розповів про свою маму, яка сьогодні живе у росії. Суханов зізнався, що на початку липня вона святкувала свій день народження, але він не зумів пересилити себе та привітати маму з її святом. Річ у позиції жінки щодо війни в Україні.

Ведучий шоу “Говорить вся країна” зізнався, що йому боляче через те, що він не знайшов у собі сили подзвонити матері попри все та поговорити на нейтральні теми. Олексій Суханов, розповідаючи про стосунки з рідною людиною, не зміг стримати сліз. За словами знаменитості, він все ще залишається сином своєї матері, тому йому боляче від того, як склалось життя.

Олексій Суханов не стримав сліз, розповідаючи про свою маму, яка живе в росії
Олексій Суханов не стримав сліз, розповідаючи про свою маму, яка живе в росії

Знаменитість зазначив, що він усвідомлює, що ймовірно мав би подзвонити матері. Втім, продовжив ведучий, йому не вдалось знайти у собі сил навіть просто взяти до рук телефон, в якому все ще збережено контакт рідної людини. Олексій Суханов зізнався, що не видалив номер своєї мами, хоча викреслив велику частину свого минулого життя.

Користуючись нагодою, Олексій Суханов поцікавився у своєї гості Ади Роговцевої, як вона б вчинила у такій ситуації. Знаменита українська актриса зізналась, що вона завжди вміла та прощала всіх, тому у будь-яких, навіть найважчих ситуаціях, вона спершу намагається у всьому розібратись. Втім, навіть якщо Роговцева не зможе пробачити людині, вона продовжить із нею спілкуватись. За словами зірки, вона продовжує підтримувати зв’язок з такими людьми з егоїстичних міркувань, адже навіть у такому випадку може “витягнути” з розмови щось корисне для себе.

Олексій Суханов не стримав сліз, розповідаючи про свою маму, яка живе в росії
Олексій Суханов не стримав сліз, розповідаючи про свою маму, яка живе в росії

Разом з тим, підсумувала свою думку Ада Роговцева, вона все таки обірве всі зв’язки з людиною, яка перейшла межу. Актриса зазначила, що такі люди для неї просто припиняють своє існування, тому вона чудово розуміє почуття та емоції Олексія Суханова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини