Як виглядає і чим займається потенційна невістка Наталії Мосейчук, яка не поступається вродою ведучій

Наталія Мосейчук — дуже скритна зірка, яка не любить виказувати таємниць особистого життя, але від того цікавості до цієї теми у прихильників не меншає. Фанати розшукали потенційну невістку ведучої.

Наталія Мосейчук — одна з найзагадковіших ведучих України, чиї таємниці зберігаються за сімома печатками. І це не дивно, адже вона дотична до серйозних політичних тем, бере інтерв’ю у легендарних та одіозних особистостей та робить сміливі передачі. Репутація для неї — найголовніше, і схоже, саме тому у питаннях про особисте життя ця відома пані тримає дистанцію з фанатами.

Проте, коли це зупиняло прихильників від того, щоб знайти інформацію про селебріті самостійно. Так кілька років тому у Твіттері розпочалося справжнє розслідування стосовно минулого і теперішнього зірки “плюсів”. Користувачі розшукали, що її першого чоловіка звати Леонідом, а згодом натрапили і на особисті світлини старшого сина популярної брюнетки, Антона. На них потенційна невістка пані Мосейчук. Фото опублікували у треді, а автор публікації стверджує, що дівчина — обраниця юнака.

Фанати знайшли потенційну невістку ведучої Наталії Мосейчук

Втім, Наталія не коментує того, чи скоро збирається вона ставати свекрухою. Вона навіть про своє друге одруження говорила без великого ентузіазму. Сама церемонія була достатньо простою та подружжя обійшлося без гулянь з тамадою і конкурсами. Відомо, що вона взяла прізвище свого нинішнього чоловіка, але тільки за документами. У медійному просторі вона лишила все, як є.

Наталія Мосейчук з синами і чоловіком

До речі, у другому шлюбі зірка народила свого найменшого синочка Матвія. Хлопчик прийшов у цей світ у 2012-му році, ставши справжньою відрадою для своїх мами з татом.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук розповідала ще до повномасштабного вторгнення, що її старший син відправився на навчання за кордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини