“Перетнулися в Мережі”: народна артистка України Марія Бурмака розповіла про стосунки з молодим хлопцем

Відома українська народна артистка Марія Бурмака відверто зізналася, що колись у неї були стосунки з чоловіком, молодшим від неї на цілих 10 років.

Марія Бурмака розповіла про свої стосунки з чоловіком, який був молодшим за неї на 10 років. Зірка розповіла, що вона познайомилася з цікавим хлопцем на імʼя Віктор, який займався програмуванням. Чоловік почав залицятися до співачки, але тоді вона не дуже була готова до серйозних стосунків.

Не дивлячись на це, у пари закрутився роман, який тривав цілих 5 років. Артистка пригадує, що це були веселі та щирі стосунки, хоч зірка хотіла, щоб він залишився її другом. Віктор відвідував її концерти і не здавався перед відмовами артистки, чим зміг завоювати її серце.

“Я говорила, що моє серце зайняте і запропонувала залишитися друзями, щоб продовжити звичайне спілкування. Спочатку, я з насторогою ставилася до його залицянь”, – каже Марія.

Марія Бурмака розповіла про стосунки з чоловіком, молодшим за неї
Марія Бурмака розповіла про стосунки з чоловіком, молодшим за неї

Бурмака пригадує, що стосунки в них почалися в той момент, коли в неї перестав працювати компʼютер і довелося звернутися до Віктора за допомогою. Коли він прийшов до неї, то вона побачила всю його красу і не могла відірвати від красеня-програміста свого погляду. Схоже, саме в той момент між ними промайнула та іскорка, якої так не вистачало.

“В мене зламався компʼютер і ми перетнулися в Мережі, я про це розповіла. Він мені сказав, що поремонтує. Прийшов, а я дивлюся, що він дуже гарний. Вії, очі, волосся кучеряве. Він дуже яскравий”, – розповідає далі Марія.

Після цього пара дуже швидко почали жити разом, бо Марія зламала руку під час катання на ковзанах. Дивно, що всі події відбувалися саме тоді, коли в Марії щось траплялося. Схоже, що сама доля підкидала можливості для найближчого зближення двох закоханих. Віктор піклувався про неї впродовж всього часу і вона за це йому дуже сильно вдячна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини