“Руйнує особистість”: Надія Матвєєва розповіла про покійного батька, який все життя ображав її матір

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва вперше розповіла на публіку, яким був її батько та як чоловік ставився до неї та її матері за життя.

Зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва вперше розповіла про проблеми у власній родині. Як виявилося, її батько був не найкращою людиною: пиячив, вживав лайку та завдавав шкоди своїй дружині. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці поведінки вже покійного батька телеведучої.

Надя народилася в Криму, але не дуже любить говорити про своїх батьків. Під час свого інтервʼю Славі Дьоміну зірка все ж вирішила відкритися і зізналася, що її дитинство було не найкращим. Батько був ще тим поганцем, але свою доньку він любив більше за всіх. Про це жінка дізналася лише під час сесії зі своїм психологом, де Матвєєва разом зі спеціалістом намагалася розв’язувати проблеми, що тягнуться за нею ще з юних літ.

Надя Матвєєва зі своїми батьками в дитинстві
Надя Матвєєва зі своїми батьками в дитинстві

Батько Надії був будівельником і саме на тій роботі почав пиячити. Тоді ще маленька дівчинка не знала, скільки грошей отримує батько на роботі, бо він все витрачав та високоградусні напої. Матері доводилося позичати гроші в бабусі, бо їм катастрофічно не вистачало того, що давав батько.

“В дитинстві було складно усвідомити, що батько піднімає руку на маму. Влаштовував скандали через їжу. Ми навіть ходили з мамою у правоохоронні органи, але це не допомогло”, – каже телеведуча.

Також жінка пригадує, що в неї була низька самооцінка через те, що батько постійно говорив, що в неї гарні подружки, але як би там що не було, завжди розповідав про свою доньку всім на роботі. Звʼязок з батьком в останні роки його життя зірка не підтримувала і зізналася, що він не дуже гарно пішов з життя.

“Він міг вистрибнути у коридор без одягу, надокучав сусідам та своїм колегам. Він сильно пиячив, вийшов на балкон, щоб одягнутися і впав. Пролежав там декілька днів і лише тоді мамі повідомили, що потрібно приїхати”, – додає Матвєєва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини