Ксенію Мішину помітили у компанії екс-учасника іншої “Холостячки”: крутить роман з Максимом Тарапатою?

Відома українська акторка Ксенія Мішина "засвітилася" з учасником "Холостячки-2" Максимом Тарапатою на приватній вечірці у Карпатах. Що зірки робили разом – в матеріалі.

Головна Холостячка країни Ксенія Мішина була помічена на відпочинку у Карпатах разом з учасником “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч Максимом Тарапатою. Це вже не вперше, коли зірок бачать разом у спільній компанії. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці часопроведення Ксенії та Максима.

Як виявилося, “парочка” були запрошені на день народження стендаперки Катерини Олос. Всі запрошені гості веселились та показували святкування важливого для Катерини дня у соціальних Мережах. Ксенія на відпочинок приїхала зі своїм 11-річним сином Платоном.

Ксенія Мішина на відпочинку з Максимом Тарапатою
Ксенія Мішина на відпочинку з Максимом Тарапатою

Прихильники у коментарях не дуже позитивно відерагували на таку помпезну вечірку. На думку деяких, не варто зіркам українського шоу-бізнесу публікувати відео чи фото з днів народжень та інших свят, поки в Україні триває повномасштабне вторгнення. Однак, зірки на такі зауваження незважають. Ксенія в описі одного з дописів попросила бути завжди молодою.

“Назавжди молода, прошу”, – пише Ксенія.

Коментатори, як завжди, розділилися на два табори: для когось хизування власним тілом, відпочинком або приємним часопроведенням взагалі не на часі, але інша частина користувачів переконані в тому, що якщо відкладати життя на потім, бо “зараз не на часі”, то воно закінчиться, а пригадати буде нічого.

Прихильники Ксенії радіють, що зірка має можливість відпочити від роботи та стресу під час повномасштабного вторгнення і з розумінням ставляться до того, як саме вона відпочиває. Крім відпочинку, зірка багато допомагає Збройним Силам України і продовжить це робити, поки не настане перемога.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини