“Конфлікт”: Надія Матвєєва розповіла, що мама не прийняла її стосунків з молодшим на 20 років чоловіком

Ні для кого не секрет, що 54-річна Надія Матвєєва будує стосунки з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Це стало причиною великої кількості сварок з мамою.

Під час свого інтервʼю Славі Дьоміну Надія Матвєєва зізналася, за що в житті їй найбільше соромно. Як каже зірка, вони з мамою дуже багато сварилися через стосунки телеведучої з молодшим за неї на 20 років чоловіком. Мама Надії ніяк не хотіла цього сприймати.

Більше року Надія Матвєєва перебуває у стосунках з загадковим чоловіком, з яким вони пережили багато випробувань. Телеведуча зізнається, що в них з коханим є певні проблеми у стосунках, але вони долають їх разом і ставляться один до одного з розумінням, таким чином дізнаються більше про вподобання одне одного.

“На мою думку, це велике щастя, що ми проходимо всі випробування разом. Я доросла жінка і розумію, що таким чином людина перевіряється на те, чи справді це твоя рідна душа, чи ні. Тим більше, в нас не дуже традиційні стосунки через різницю у 20 років”, – каже Надія.

Надія Матвєєва розповіла про сварки з мамою через свої стосунки
Надія Матвєєва розповіла про сварки з мамою через свої стосунки

Втім, якою б щасливою вона не була, її матір не в захваті від такого союзу. Жінка влаштовувала скандали і дуже багато сварилася з Надією, бо в її розумінні стосунки такого типу зовсім неприпустимі. Для телеведучої це була дуже складна ситуація, але повчальна.

“Це були скандали. Мама не розмовляла зі мною і відмовлялася мене бачити. Це складна ситуація і в мене було відчуття сорому, провини… Ця ситуація повпливала на повну сепарацію від мами. Я доросла жінка, але була дуже повʼязана зі своєю мамою, і нас були тісні стосунки”, – каже Матвєєва.

Зараз жінка проживає зі своїм коханим і вони активно займаються розвитком стосунків. Телеведуча дуже дякує долі за те, що вона познайомилася з прекрасним чоловіком, який підтримує її і якому вона завжди довіряє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини