Богдан Беспалов “вирізав” зі свого відео інформацію про справжнього батька старшої доньки Лободи

Головний пліткар країни Богдан Беспалов опублікував чергове відео, в якому був блок, присвячений Світлані Лободі, але за декілька годин цієї частини як і не було.

Богдан Беспалов активно набирає підписників у соціальних мережах, розповідаючи сенсаційну інформацію, яку йому “доносять” його особисті джерела. Хлопець каже, що у нього є знайомі в сфері шоу-бізнесу, тому саме звідти він дізнається приховані події з життя зірок українського шоу-бізнесу.

Звісно, блогер в кожному своєму відео каже про те, що він нічого не стверджує, а лише пліткує, але велика частина інформації, яка звучить вперше саме з його вуст потім виявляється правдивою. У своєму новому ролику, який Богдан опублікував 10 серпня, він розповів нову порцію чуток, в тому числі й про Світлану Лободу, але за декілька годин інформація про співачку магічним образом зникла.

Світлана Лобода з колишнім Андрієм Царем
Світлана Лобода з колишнім Андрієм Царем

Беспалов зауважив, що мало хто цікавиться життям старшої доньки Світлани Лободи і дуже дарма. Богдан отримав інформацію, що Світлана випадково дізналася про свою вагітність і було прийняте рішення “зробити” батьком дитини Андрія Цара, з яким співачка познайомилася в 2009 році під час підготовки до “Євробачення-2009”. Пара розлучилася в 2014 році через зраду Андрія.

“Не знаю, чи заплатили йому щось за це, чи ні”, – каже Беспалов.

Втім, зараз слова блогера перевірити неможливо – хлопець вирішив видалити будь-яку згадку про Світлану Лободу у новому відео, але на знімках екрана, закріплених нижче можна побачити, що інформація про Лободу все ж була, але з невідомих причин зникла.

Богдан Беспалов видалив сенсаційну інформацію про Лободу
Богдан Беспалов видалив сенсаційну інформацію про Лободу

Що стало причиною видалення пліток про Світлану Лободу – невідомо, але сподіваємося, що найближчим часом Богдан зможе дати свій коментар та пояснення з цього приводу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини