“Ні дня без допомоги захисникам”: Сніжана Бабкіна розповіла про своє погане самопочуття через постійну роботу

Співак Сергій Бабкін разом із Андрієм Запорожцем влаштували благодійний тур, де збирають на допомогу нашим захисникам. Дружина Сергія, Сніжана, не пропускає можливості бути разом із чоловіком та допомагати йому.

Сніжана Бабкіна у своїх соціальних мережах розповіла про те, як вона себе почуває після безперервної роботи менеджером у проекті із своїм чоловіком.

У своєму дописі в Instagram, Сніжана поділилася, що вони з Сергієм мали один вихідний:

“Сьогодні в нас був вільний день у Нью-Йорку”

Але цікавим фактом є те, що навіть в цей вільний день вони вирішили допомогти захисникам і зробити акустичний концерт на підтримку Збройних Сил України.

Важливо зауважити, що навіть при виснаженості та втомі, Сніжана та Сергій Бабкіни не зупиняються у своїй цілі благодійності.

Подружжя, хоч і виражає свою невгамовну енергію та прагнення допомогти, але все ж таки Сніжанні хочеться додому, до дітлахів:

“Завтра Чикаго! Післязавтра Торонто! І… до дітей. Бо я вже (втомлена)”

Реакція аудиторії не змусила чекати на себе:

“Мої любі, вау які ви гарні та щирі, зробити більше ніж планували, це вже перемога. Міцно обіймаю”

“Ні для без допомоги захисникам, дякую!!”

Вони доводять, що ні вихідний, ні втома не є перешкодою на шляху до допомоги та підтримки тих, хто цього потребує.

Співачка Сніжана Бабкіна та її чоловік Сергій, сповнені бажання, роблять неймовірне — продовжують допомагати, надихати та робити цей світ трохи кращим, крок за кроком. Вони вдячні всім своїм прихильникам та готові ділитися своїми досягненнями, спонукаючи нас усіх долучитися до цієї великої місії підтримки та доброти.

Нагадаємо, що нещодавно Сергій Бабкін отримав купу негативний коментарів на повідомлення про концерт у Маямі. Багато підписників писали, що Сергій, як і Влад Яма, там і залишиться.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини