Меган Маркл покинула принца Гаррі, який поїхав у Японію: що трапилося між королівською парою?

Принц Гаррі залишив свою дружину Меган Маркл, тож вони деякий час не будуть жити спільно. Пропонуємо розібратися у деталях неприємної ситуації.

Що сталося між подружжям?

Син короля Карла III покинув сім’ю і поїхав закордон, у Японію. Однак дружина відмовилася їхати з ним.

У цей час жінку помітили на концерті Тейлор Свіфт, де вона відпочивала без чоловіка. На виступ Меган Маркл взяла із собою матір та найкращу подругу, Люсі Фрейзер. Незважаючи на те, що герцоги Сассекські довгий час ігнорували королівські традиції і ритуали, відмовлялися виконувати свої королівські обов’язки, британці все одно були здивовані їх поведінкою, особливо Меган Маркл.

Громадськість дізналася про його рішення постфактум, коли принц Гаррі полетів до Японії у самоті. Виявляється, дружина покинула його заради дітей. Старшенький відомого сімейства планує вступати в школу, а донечка – піде в дитсадок. Малеча знаходиться разом із мамою, аби та могла подбати про потреби дітей до початку сезону школи.

Чому Меган Маркл не поїхала разом із чоловіком у Японію
Чому Меган Маркл не поїхала разом із чоловіком у Японію

Консервативне населення Британії може бути не в захваті від того, що принц Гаррі розлучаються лише на період поїздки. Нещодавно був скандал, коли пара вийшла на публіку та розповіла королівські секрети, тож багато хто припустив, що такий вплив має на принца саме Меган. Схожих думок дотримувався і король Великобританії, Карл III, який колись заборонив своїй невістці відвідувати церемонію прощання з покійною королевою.

Нагадаємо, що ходять чутки про розлучення королівської пари. Але сподіваємося, що у найближчий час Принц Гаррі повернеться додому до дружини та дітей з відрядження і чутки розвіються.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини