Слава Камінська засвітила свого коханого-іноземця на фото зі спальні: статний чоловік із густою чорною бородою

Після переїзду за кордон відома українська співачка Слава Камінська знайшла своє кохання. Знаменитість показала свого заморського нареченого на своїй сторінці в Інстаграмі

Відома українська співачка, як і мільйони інших українців, після 24 лютого минулого року вирішила переїхати жити за кордон. Разом із двома своїми дітьми зірка вирушила за межі України та попри довгий процес адаптації зуміла налагодити не лише побут для дітлахів, але і своє особисте життя. Нині Слава Камінська будує стосунки із загадковим чоловіком, який навіть встиг зробити їй пропозицію.

Артистка воліє тримати у секреті зовнішність та особистість свого коханого, втім причинами такого рішення не ділиться. Втім, час від часу Слава Камінська ділиться новими фотографіями зі своїм майбутнім чоловіком, а на кадрах прикриває його обличчя. Так, наприклад, нещодавно артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала кадр зі спальні.

Слава Камінська чи не вперше показала свого нареченого, з яким познайомилась за кордоном
Слава Камінська чи не вперше показала свого нареченого, з яким познайомилась за кордоном

Як можна помітити, українська артистка ніжно пригорнулась до свого загадкового коханого та ніжно обійняла його. В описі до нової опублікованої фотографії артистка залишила посилання на жартівливу пісню російського коміка Семена Слєпакова про близькість з дружиною. Слава Камінська зазначила: “Коротко про головне”.

Варто припустити, що у стосунках Слави Каміннської та її загадкового нареченого найімовірніше настав новий, серйозніший етап. Останнім часом артистка на своїй Інстаграм-сторінці називає обранця не просто бойфрендом чи коханим, а “чоловіком”. Ба більше, найімовірніше, вона вже живе разом із ним та своїми дітьми від першого шлюбу.

Слава Камінська раніше перебувала у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським
Слава Камінська раніше перебувала у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським

Нагадаємо, що раніше артистка вже була заміжня. Знаменитість перебувала у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінськоим. У стосунках з колишнім коханим знаменитість народила двох дітей – сина та доньку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини