Ніхто такого не чекав: Олег Скрипка розсекретив помилку минулого Колі Сєрги та зізнався, як до нього ставиться

Відомий український музикант Олег Скрипка висловився про свого молодшого колегу Колю Сєргу. Знаменитість пригадав, як у минулому той відмовився переходити на українську мову

Олег Скрипка, відомий український музикант, у нещодавньому випуску подкасту STAND UP Battle зізнався, яке в нього ставлення до його молодшого колеги Колі Сєрги. За словами знаменитості, поведінка артиста після початку лютневих бойових дій на території України його приємно вразила, адже він був приголомшлений рішенням музиканта піти у лави територіальної оборони.

Знаменитість пригадав, що у минулому його колега Коля Сєрга засмутив та спантеличив його, коли не захотів переходити на солов’їну та продовжував співати пісні й творити російською мовою. Скрипка зазначив, що багато років тому він попереджав українських артистів, що російська мова скоро почне втрачати свою актуальність. Саме тоді Скрипка почав радити музикантам записувати нові пісні українською, втім Коля Сєрга не послухав мудрої поради старшого колеги.

Олег Скрипка висловився про свого колегу музиканта Колю Сєргу

Олег Скрипка висловився про свого колегу музиканта Колю СєргуПродовжуючи свою розповідь, відомий український музикант зазначив, що на початку великої війни артист Коля Сєрга його дуже здивував. За словами артиста, він не очікував від співака, що той встане на захист Батьківщини. Ба більше, знаменитість зазначив, що був вражений і шокований тим, що багато його колег раптово перейшли на рідну мову – у побуті та у творчості.

“І тут війна, і він іде на фронт. Він створює “Культурний десант”, він переходить на українську мову. І я просто був шокований, реально”, – зазначив у випуску нового подкасту Олег Скрипка.

Відомий український музикант Коля Сєрга після 24 лютого пішов у лави армії

Відомий український музикант Коля Сєрга після 24 лютого пішов у лави арміїНагадаємо, що відомий український музикант з найперших днів лютневого вторгнення ворожої армії вступив у лави територіальної оборони. Крім того, знаменитість публічно засуджує дії чинного російського президента та російської армії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини