Олена-Христина Лебідь натякнула, що вийшла заміж за бойфренда та показала кадри з весілля: “Нарешті”

Відома українська ведуча та блогерка Олена-Христина Лебідь натякнула на весілля з коханим. Знаменитість показала світлини, зроблені на урочистому заході

Відома українська ведуча Олена-Христина Лебідь, крім основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно знаменитість поділилась кадрами з урочистого заходу. Зірка не стала повідомляти, що відбулось у той день, але натякнула на весілля зі своїм коханим бойфрендом.

На опублікованому кадрі Олена-Христина Лебідь та її обранець Павло Розенко позують на тлі арки, прикрашеної шикарними білими квітами. Знаменитості одягли вишуканий одяг, тому шанувальники зробили висновок, що подія, на якій вони опинились, була дуже важливою.

Олена-Христина Лебідь показала кадри з урочистого весілля та натякнула на одруження

Крім того, нові чутки про весілля знаменитої ведучої з’явились через підпис, який вона залишила в описі до нової публікації. Олена-Христина Лебідь виявилась небагатослівною та коротко й лаконічно зазначила: “Тсс…”, саме тому шанувальники у коментарях до нового допису свого кумира подумали, ніби вона натякає на весілля.

Користувачі мережі привітали зіркову пару та зазначили, що вони дуже тішаться, якщо ті і дійсно вирішили зіграти весілля. Хай там як, але поки що закохані тримають все у секреті.

Олена-Христина Лебідь давно зустрічається з Павлом Розенком і фани впевнені, що вони одружились

Нагадаємо, що відома українська телеведуча Олена-Христина Лебідь давно перебуває у стосунках із віцепрезидентом Товариства Червоного Хреста в Україні. Розсекретили свій роман знаменитості ще 2018 року, а з того часу у мережі не вщухали постійні обговорення союзу. Ходили чутки, ніби зіркова пара давно офіційно зареєструвала свій шлюб, а ось нові фото, як вважають фанати, були зроблені під час розпису зірок.

Популярне

Подібні новини