Зірка “МастерШеф” Євген Клопотенко розповів про свої місячні витрати: “Десь 160 тисяч виходить”

Євген Клопотенко, як виявилося, витрачає на себе досить непогану суму на місяць. Чоловік зізнався, на що саме йдуть зароблені ним на роботі кошти.

Відомий український кулінар та переможець пʼятого сезону проєкту “МастерШеф” Євген Клопотенко після свого успіху на телебаченні став справжнім медійником. Зараз чоловік відвідує різноманітні популярні проєкти, дає інтервʼю, відкриває нові ресторани та багато іншого.

Звісно, за великою кількістю роботи стоїть не менша зарплата, яку чоловік отримує, витрачає та відкладає. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, скільки на себе в місяць витрачає саме Євген Клопотенко. Як виявилося, сума досить немаленька – на все Клопотенко витрачає приблизно 1560 тисяч гривень на місяць.

“Я орендую квартиру за 20 тисяч гривень. Крім цього, я вирішив взяти собі водія, а це також немаленькі кошти, хоча я тепер все встигаю. На це у мене йде близько 30 тисяч гривень. Ще 30-40 тисяч витрачаю на свою асистентку, їжа та допомога батькам обходиться в 40 тисяч. Одяг і витрати на бензин… Загалом, виходить десь 160 тисяч, хоча я можу жити й на 20”, – зізнається чоловік.

Євген Клопотенко зізнався, скільки може витрачати грошей на життя кожного місяця
Євген Клопотенко зізнався, скільки може витрачати грошей на життя кожного місяця

Євген каже, що може повністю обходитися без послуг водія, а асистентка йому потрібна для того, щоб він міг зосередитись саме на роботі, а не на пошуку нових трусів чи проводити час за тим, щоб замовити клініг додому.

Раніше Клопотенко жив зі своїми батьками, отримував 6 тисяч гривень і був повністю задоволений життям. Зараз якби він захотів, бо міг би прожити навіть на 10 тисяч: він може харчуватися у власних ресторанах, а одягу йому вистачить ще на декілька років з головою, але Євген багато заробляє і може собі дозволити витрачати не менше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини