Лисий та без фірмової бороди: Позитив здивував прихильників новою зовнішністю без волосся на голові

Відомий український співак Позитив вирішив здивувати прихильників своїм новим образом: чоловік опублікував фото без волосся та бороди на обличчі.

Співак Позитив, як і кожен інший співак, має свій неповторний стиль в одязі та зачісках. Чоловіка можна впізнати по його фірмовій борідці, але на одній з останніх фотографій зробити це не так просто, як раніше. Артист провів експеримент зі своєю зовнішністю і показався в Мережі без бороди та без волосся на голові.

“10 з 10?”, – підписав Позитив своє фото у сторіз.

Таким чином хлопець вкотре реагує на скандал навколо історії з депіляцією та волоссям на тілі у жінок. Позитив показав прихильникам, як би він виглядав цілковито без волосся, але, як виявилося потім, це звичайний фотошоп. В реальному житті артист не голив бороду і не позбувався своєї розкішної шевелюри.

Позитив показався в Мережі без борідки та волосся на голові
Позитив показався в Мережі без борідки та волосся на голові

Нагадаємо, нещодавно в Мережі розгорівся конфлікт між користувачами Мережі та Позитивом, Володимиром Остапчуком і Богданом Буше. В новому випуску “Мекнув-питайте”, який веде Остапчук, чоловіки говорили про те, що вони не сприймають волосся на ногах у жінок і жінки повинні робити депіляцію.

Дівчата та чоловіки, які не підтримують таку позицію, “накинулися” на хлопців і почали їхню думку засуджувати, мовляв, чому вони повинні трактувати хто і як має виглядати. Артисти вибачились перед користувачами в Мережі і пояснили, що це лише їхня думка і вони нікого не змушують щось робити з собою.

Єдиним, хто не записував відео-звернення до своїх прихильників з поясненнями ситуації став новий ведучий “Хто Зверху?” Богдан Буше. Хлопець закрив коментарі у соціальних Мережах і жодним чином не коментує скандал за своєї участі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини