Даша Квіткова у стосунках з Михайлом Заливако? Парочку заскочили за вечірніми прогулянками

Після розлучення Даші Квіткової та Микити Добриніна блогерку почали підозрювати у нових стосунках з Євгеном Таллером, однак Дашу побачили у компанії "Холостяка" Михайла Заливако.

Відома українська блогерка Даша Квіткова вже тривалий час знаходиться у статусі холостячки. Дівчина розлучилася з Микитою Добриніним, з яким почала будувати свої стосунки завдяки проєкту “Холостяк” на початку 2023 року через непорозуміння та різні характери у стосунках. Зараз колишні підтримують спілкування лише для того, щоб виховувати спільного сина Лева, якому нещодавно виповнилося два роки.

Мережею почали ширитися чутки про те, що Даша Квіткова будує стосунки з продюсером Женею Таллером. Справа в тому, що Квіткова опублікувала серію знімків з чоловіком і прихильники помітили певний “вогник” в очах блогерки, а також неоднозначні погляди самого продюсера у бік Квіткової. Сама Даша ці чутки спростувала і заявила, що вони лише друзі і між ними нічого не було і досі немає.

Даша Квіткова розповіла, у яких вона стосунках з українським продюсером Таллером
Даша Квіткова розповіла, у яких вона стосунках з українським продюсером Таллером

Але тепер зʼявилися чутки про те, що Даша Квіткова проводить час разом із одним із головних героїв “Холостяка” Михайлом Заливако. Про це у своєму блозі розповів головний пліткар країни Богдан Беспалов.

“Помічена Квіткова, яка пізніми вечорами гуляє з Мішою Заливако. Вже не один раз їх бачили у французькому кварталі. Можливо буде цікаво для матеріалу”, – читає Богдан повідомлення від свого джерела.

Блогер каже, що не розуміє, чому Квіткову цікавить Михайло Заливако. На думку Богдана Даша Квіткова – це про великі статки та заробітки, але міняти свою успішну карʼєру на людину з минулого – не для Даші, хоча те, що їх помічають разом починає наштовхувати прихильників на думки про стосунки можливої нової парочки у шоу-бізнесі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини