Забути і стерти з пам’яті: Олександр Еллерт розповів, якими насправді були стосунки з Ксенією Мішиною

Переможець "Холостячки" з Ксенією Мішиною не зміг побудувати з акторкою щасливих стосунків. Чоловік каже, що він хотів би викреслити цей період з памʼяті.

Олександр Еллерт зміг підкорити серце Ксенії Мішиної у першому сезоні проєкту “Холостячка”, але довго союз відомої пари протриматися не зміг. Між акторкою та коміком дуже швидко спалахнули почуття, але все так само швидко закінчилось і обірвалось. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що про ці стосунки думає сам Еллерт.

Пара оголосила про розлучення в 2021 році, але шанувальники досі не покидають надій на те, що вони знову будуть разом. На телеекранах ми побачили неймовірне кохання і дуже прикро, що в реальному житті ця картинка не змогла зберегтися. Під час свого нещодавнього стендапу Олександр Еллерт чи не вперше пожартував про його стосунки з Мішиною.

Чоловік каже, що після розлучення до нього є лише три запитання: чи він поїв, куди ділась Мішина та як він виїхав за кордон. Олександр зізнається, що йому хотілося б забути про те, що він був учасником проєкту “Холостячка”, а також намагався побудувати там якісь щасливі стосунки. Він втомився від того, що йому повісили кліше учасника “Холостячки” та стосунки з Ксенією виявилися для нього травматичними.

“Останні два роки я намагаюсь зробити так, щоб про це всі забули, що це був просто міраж. Лише ця кофта залишилася, яку подарувала колишня і ось такий шрам на серці”, – додає чоловік.

Сама Ксенія не раз говорила про те, що у стосунках Еллерт намагався зробити все для того, щоб вона робила так, як хоче саме він. Дівчина не захотіла це терпіти і стосунки закінчилися. Вона поважає будь-які події зі свого минулого, але й сама пригадувати ці стосунки хоче не з дуже великим бажанням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини