“Я переслідую тебе”: Даша Квіткова назвала свої головні правила у стосунках з чоловіками

Після розлучення з Микитою Добриніним Даша Квіткова окреслила для себе правила ідеальних стосунків, яких повинні дотримуватися вона та її майбутній партнер.

Відома українська блогерка та інфлюєнсерка Даша Квіткова розповіла в Мережі про свої основні правила у стосунках. Загалом правил небагато, але вони для дівчини мають велику силу. Квіткова переконана, що її майбутній партнер повинен ставитися до кожного пункту з розумінням та підтримувати кожен з них.

З минулих стосунків Даша зробила неабиякі висновки і не боїться розповісти про те, якими вона хоче бачити свої наступні стосунки. Перше правило, на думку Квіткової, заключається у тому, що ніхто нікому нічого не винен і партнер не повинен від тебе чогось очікувати. Все має бути щиро і лише з власного бажання. Також для дівчини важливо вміти вирішувати всі проблеми разом і не уникати їх, коли вони починають загострюватися. Для цього потрібно володіти великою силою та мужністю.

Даша Квіткова розповіла про головні правила у стосунках
Даша Квіткова розповіла про головні правила у стосунках

Крім цього, Даша переконана, що кожен з партнерів повинен вміти брати на себе відповідальність за свої вчинки і не обтяжувати свою кохану людину. Прояв поваги – запорука щасливих стосунків, тому одним із правил є думка про те, що сміятися зі свого партнера потрібно лише тоді, коли смішно вам обом, а не тоді, коли це когось одного може ображати.

До решти правил Квіткова відносить обовʼязковість спільних цінностей та поглядів на життя, в жодному разі не давати безглуздих приводів для ревнощів, або припускати, що партнер не буде тобі довіряти, а також потрібно кожного дня показувати своїй половинці, що ви її або його кохаєте та цінуєте.

Саме ці правила є базою для Даші Квіткової. Здавалося б, що правила складні, але всі вони – запорука звичайних здорових стосунків двох дорослих людей, які готові нести відповідальність один за одного і завжди знаходити компроміси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини