“2 роки без тебе”: Віталій Козловський розчулив Мережу зверненням до свого покійного батька

Український співак Віталій Козловський на честь річниці смерті свого батька опублікував звернення до рідної людини, чим розчулив своїх прихильників.

Український співак Віталій Козловський зараз перебуває в лавах ЗСУ та навчається захисту нашої країни від окупантів, що, варто зазначити, в нього дуже добре виходить. Батька артиста не стало 15 серпня 2021 року, тож Віталій вирішив опублікувати чуттєвий пост у соціальних мережах та вшанувати памʼять рідної людини. Таким вчинком артист розчулив всю аудиторію.

“Татусю, мій янголе! Вже два роки без тебе… Ти в моєму серці назавжди”, – написав Козловський.

Віталій Козловський вшанував памʼять свого батька
Віталій Козловський вшанував памʼять свого батька

Батька звали Віталієм Сергійовичем, йому було 75 років, коли він пішов із життя. Відомо, що в чоловіка були певні проблеми з дихальними органами. Для Віталія Козловського втрата батька стала справжнім ударом, оскільки артист був у дуже теплих та приємних стосунках зі своїм батьком. Як казав сам Віталій, тато для нього був найкращим другом.

Зараз Віталій Козловський знаходиться на фронті. Колега артиста Коля Сєрга раніше розповідав про те, що Віталій проходить власну трансформацію, тому його потрібно підтримувати і не засуджувати. Козловський дуже мужньо та по-чоловічому прийняв те, що йому потрібно йти на навчання в армію, а потім вчитися тримати в руках справжню зброю. Прихильники були вражені і такого від артиста точно не очікували.

Віталій Козловський знаходиться на фронті
Віталій Козловський знаходиться на фронті

Віталій продовжує вести свої соціальні мережі і ділиться з прихильниками іншим боком лінії фронту. Захисник розповідає, що з ним відбувається, як він себе почуває і як у нього справи. Зараз для Козловського комунікація з прихильниками дуже важлива, адже там він бачить неабияку підтримку і черпає натхнення на життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини