“Хто ця блондинка?”: суддя “Танців з зірками” Катерина Кухар показала, як виглядала на 1 курсі університету

Українська прима балету Катерина Кухар поділилася архівним відео з навчання в університеті. Тоді ще дівчина була на першому курсі, але вже подавала високий рівень підготовки.

Кожен успішний шлях артиста починається з перших кроків, іноді таких далеких від сьогодення, що вони виглядають як пам’ятки минулого. Колишня суддя шоу “Танці з зірками” та видатна прима-балерина Національного Академічного театру Опери та Балету України імені Т. Г. Шевченка, Катерина Кухар, нещодавно здивувала своїх прихильників, виклавши у мережу архівне відео зі своєї студентської молодості.

На її сторінці в Instagram з’явилися вражаючі кадри, які були зняті на початку її професійного шляху, коли Катерина навчалася на першому курсі Київського державного хореографічного училища. На цих відео можна побачити молоду артистку зі світлим волоссям, разом із однокурсником репетирує номер для звітного концерту. Ці зворушливі кадри стали своєрідним віконцем у минуле, дозволивши прихильникам отримати погляд на етапи її визначної кар’єри.

Катерина Кухар – це не тільки велика артистка, а й визнаний керівник. З 2020 року вона обіймає посаду директора Київського державного хореографічного коледжу, важливого освітнього закладу для молодих талановитих артистів. Її здібності, старанність і допитливість привели її до високих вершин професійної сцени та вчинили прикладом для молодого покоління митецьких душ.

Це архівне відео стало нагадуванням про те, як важливо цінувати свої коріння, які поклали фундамент для майбутніх досягнень. Воно допомогло всім бачити Катерину Кухар не тільки як улюблену зірку, а й як людину з великим серцем, яка ділиться своїми досвідами і інсайтами з прихильниками та молодими талантами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини