“Кінець нашої історії”: Репяхова розповіла, як розійшлася з Віктором Павліком і як на це вплинула Кароль

Відома блогерка Катя Репяхова зробила відверту заяву у своєму Інстаграмі, розкривши публіці про розрив стосунків з Віктором Павліком. Дізнайтеся, коли пара вирішила піти кожен своєю дорогою.

Подружжя Віктора Павліка і Каті Репяхової завжди всіх вражало. Свої серця знаменитості об’єднали у 2020-му році.

Пара встигла пройти через багато разом, зокрема, раділи разом народженню їхнього спільного сина, переживали розлуку під час повномасштабного вторгення. Вони обоє активно ділились фотографіями зі своєї родини в соціальних мережах, демонструючи всім свою дружню та кохану атмосферу у сім’ї. Проте, коли всім здається, що у цій родині все ідеально — це не зовсім так.

Катерина Репяхова показала подарунок для Віктора Павліка
Дружина Віктора Павліка зізналася, як розбіглася зі співаком

Виявляється хмари згустилися кілька років тому, коли ще не було навіть спільної дитини. Блогерка розповіла, що колись розходилася з обранцем, але її жіноча інтуїція підказувала, що все буде добре. Знаменитість пише:

“А ще ми розходилися з ВП, коли я була в Черкасах на концерті Тіни Кароль. Слухала пісню “Выше облаков” і думала, що це про нас, і що це дійсно не кінець нашої історії, сильно плакала. Весь концерт”

Катя Репяхова розповіла про свої стосунки з Віктором Павліком

Це розлучення і дійсно могло би стало неочікуваним поворотом для багатьох прихильників Каті Репяхової та Віктора Павліка, які бажають обом артистам бути у щасті та гармонії у своїй долі. Неочікуваним, адже співак завжди говорив, що попри вік і статус, знайшов справжнє кохання. Його четверта дружина стала другою половинкою.

Обраниця зірки також щаслива у цих стосунках, і те, що вона подарувала свого первістка музиканту — чималий показник щирості своїх почуттів.

Змінили думку про селебріті навіть і їхні хейтери. Якщо раніше у Репяхової у коментарях часто з’являлися вельми образливі фрази про нерівний шлюб чи то про те, що заради Каті Віктор полишив третю дружину, то нині все більше і більше компліментів в адресу родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини