Наталя Могилевська розповіла подробиці про коханого та заговорила за материнство: “Я повністю готова”

Співачка Наталія Могилевська не соромиться відкривати серце та ділитися інтимними подробицями особистого життя. Ось Олексій Суханов провів зворушливу бесіду на цікаві теми.

У відвертому інтерв’ю з телеведучим Олексієм Сухановим, вона поділилася не тільки своїми емоціями та почуттями, але й мріями та бажаннями, які здійснюються вже зараз, в реальному житті.

Наталія Могилевська розповіла про бачення свого коханого чоловіка, який їй став дуже близьким:

“Ідеальний для мене, дуже авантюрний, дуже активний, з прекрасним почуттям гумору, я в захваті”

Також маємо зазначити, що співачка випадково назвала ім’я обранця, але його вдало видалили, тому, на жаль, так і не дізнатися цієї важливої подробиці.

Проте, не лише розмова про кохання розкриває Наталію Могилевську в новому світлі. Вона також поділилася своїми бажаннями щодо материнства. Наталя зізналася Олексію Суханову:

“Я повністю готова”

Наталя Могилевська відверто розповіла про особисте
Наталя Могилевська відверто розповіла про особисте: материнство та кохання

Також вона додала, що усі свої накопичені ніжність, знання і досвід – все це вона готова передати своїй майбутній дитині.

Тривалий шлях до успіху у музичній кар’єрі дав можливість Наталії Могилевській здобути величезний досвід та самооцінку. Співачка поділился думками стосовно своєї реалізації у житті:

“Я зробила величезну роботу, мені є за що себе поважати”

Наталія також зізналась, що тільки у цьому році вона дійсно серйозно задумалась про материнство. Маємо зазначити, що Олексію Суханову вийшло розкрити співачку з нового боку, більш сімейною.

Завдяки її відкритості та рішучості здійснювати нові мрії, Наталія Могилевська залишає величезний слід як на музичній сцені, так і в особистому житті, надихаючи жінок всіх вікових категорій до прагнення вдосконалення та реалізації своїх мрій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини