Даша Астаф’єва показала свою холостяцьку квартиру: “Цій постільній білизні вже півтора року”

Відома українська співачка та телеведуча Даша Астаф'єва недавно поділилася цікавими деталями щодо своєї квартири. Чому співачка не міняла постіль вже півтора року?

Слава Дьомін, відомий інтерв’юер, знімав нове інтерв’ю з Астаф’євою у її старій квартирі. На відео показана спальня зі “старою” постільною білизною, а сама Даша розповіла про постільну білизну. Постіль не виглядає брудною, справа лиш у тому, що нею ніхто довго не користувався. Співачка розповіла те, що у ній вона навіть ховалася у коридорі від обстрілів.

Також відомо, що співачка веде активне та насичене життя, допомагає військовим, запускає нові проекти. Окрім цього, Даша заявила, що насправді не живе у цій квартирі, бо перебралася за місто.

За словами Даші, причиною того, що постільна білизна в квартирі залишилася без змін півтора року, є її переїзд за місто. Слава Дьомін уточнив, що квартира зараз дійсно пустує, і вони там лише знімають новий випуск шоу.

Слава Дьомін також розповів, що Даша Астаф’єва пригостила його пиріжками, але, на жаль, не власноруч зробленими.

Цей бекстейдж випуску Слава Дьомін опублікував у себе у соціальних мережах. Ця історія стала ще однією можливістю для її прихильників познайомитися з більш особистою стороною її життя.

Нагадаємо, що у останньому інтерв’ю, Даша Астаф’єва розповіла Славі Дьоміну, як вона зараз проводить час, на що витрачає гроші та як змінився її погляд на життя після повномасштабного вторгнення. Також розкрила певні подробиці її стосунків із молодшим за неї чоловіком, який покриває усі витрати. У інтерв’ю можна почути інформацію про сферу діяльності коханого Даші та чи збирається він робити пропозицію коханій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини