Астаф’єва зізналась, скільки витрачає на місяць: щотижня у косметолога і на повному забезпеченні бойфренда

Відома українська блогерка та модель Даша Астаф'єва розповіла про те, скільки витрачає на місяць. Крім того, зірка зізналась, що чи не всі її витрати покриває її новий бойфренд

Даша Астаф’єва, відома українська блогерка, модель та співачка, у новому інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна розповіла про свої фінанси. Знаменитість чесно зізналась, скільки грошей їй потрібно для комфортного проживання, а також зазначила, що насправді за неї всюди платить її бойфренд. За словами зірки, чоловік просто не приймає від неї грошей та вважає своїм обов’язком платити за все самостійно.

Раніше знаменитість вже розповідала, що її коханий молодший за неї та працює в ІТ-сфері. Даша Астаф’єва зізналась, що їй неймовірно приємно, що бойфренд бере ініціативу покривати її витрати на себе. За словами зірки, її зрозуміє кожна жінка, яка довго працювала для того, аби заробити статок – у ситуації, коли чоловік бере все у свої руки, викликає у неї позитивні емоції.

Даша Астаф'єва розповіла про свої місячні витрати та зізналась, що її забезпечує бойфренд
Даша Астаф’єва розповіла про свої місячні витрати та зізналась, що її забезпечує бойфренд

Що стосується речей, на які зірка витрачає гроші, то серед них чимало цікавого. Так, наприклад, 10 тисяч гривень на місяць Астаф’єва може витрачати на косметику. Ще 20 тисяч гривень йде на купівлю пального для автівки. Щотижня блогерка відвідує кабінет косметолога, що обходиться їй у 2 тисячі гривень кожного разу. Крім того, знаменитість на дві тисячі гривень купує корм своєму песику.

Розповідаючи про свої місячні витрати, відома українська артистка Даша Астаф’єва не враховувала грошей, які необхідні на оплату житла, де вона мешкає з коханим, а також продуктів. Хай там як, але за зізнанням зірки, вона у стосунках зі своїми коханим і копійки не витрачає – ні на спільні потреби, ні на свої.

Даша Астаф'єва розповіла про місячні витрати та стосунки з бойфрендом
Даша Астаф’єва розповіла про місячні витрати та стосунки з бойфрендом

Знаменитість розповіла, що після початку стосунків вона дуже довго та важко перевчалась. Зірці було доволі складно не витрачати саме свої гроші та не пропонувати коханому фінансової допомоги. Втім, врешті-решт зіркова пара знайшла ідеальний баланс.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини