“Не вважали професією”: Наталія Могилевська зізналась, як її батьки поставились до її бажання стати артисткою

Відома українська співачка Наталія Могилевська у нещодавньому інтерв'ю пригадала своє дитинство. Зірка зізналась, як її батьки відреагували на бажання доньки стати артисткою

Наталія Могилевська, відома українська співачка та актриса, нещодавно дала інтерв’ю для журналіста Олексія Суханова. У ході розмови вони обговорили чимало цікавих питань, зокрема, артистка розповіла про своє минуле та дитинство. Згадуючи зовсім юні роки, артистка зізналась, що батьки давали їй повну підліткову свободу, за що вона їм дуже вдячна.

Наталія Могилевська про своє дитинство

У розмові Олексій Суханов поцікавився у своєї гості, чи була присутня в її родині практика забороняти ту чи іншу діяльність. Знаменитість чесно відповіла, що насправді її батьки ніколи й нічого їй не забороняли. Ба більше, попри особисті переконання, мама й тато Наталії Могилевської спокійно поставились до її бажання стати артисткою.

Наталія Могилевська розповіла про своє дитинство та стосунки з батьками
Наталія Могилевська розповіла про своє дитинство та стосунки з батьками

Знаменитість зізналась, що в її родині раніше ніколи не було артистів. Ба більше, батьки та рідні Наталії Могилевської ніколи не вважали цю сферу діяльності серйозно. Втім, розповіла артистка, батьки дозволили їй вступити до навчального закладу, де вона опанувала професію, що швидко стала покликом усього її життя.

“Я була досить вільна і дуже дякую їй [мамі – прим. ред.] за це. У моїй родині нікого не було з артистів, це не вважали професією. Попри це вони дозволили мені вступити у 14 років до естрадно-циркової академії. Я дуже вдячна їм за це, бо я завжди співала”, – розповіла у новому інтерв’ю Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська розповіла про те, як у 14 років вступила до творчої академії
Наталія Могилевська розповіла про те, як у 14 років вступила до творчої академії

Нагадаємо, що відома українська співачка народилась та виросла в українській столиці. Батька знаменитість втратила, ще коли була маленькою – він молодим розбився в аварії. А ось мама знаменитості відійшла у засвіти 11 років тому – 2013 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини