Після таємного розставання: Тарас Цимбалюк показався в обіймах нової дівчини та заговорив про весілля з нею

Відомий український актор Тарас Цимбалюк показався на спільному фото з дівчиною. У мережі припускають, що це нова обраниця знаменитості, з якою він почав стосунки після розриву з колишньою

Тарас Цимбалюк – справжній серцеїд. Ефектна зовнішність знаменитого актора та його безперечна харизма давно стали причиною, чому чи не кожна українська жінка захоплюється артистом. Цимбалюк раніше вже перебував у шлюбі, втім розлучився зі своєю обраницею. Після розриву знаменитість почав стосунки зі Світланою Готочкіною, з якою доволі довго був у парі.

Зірки активно висвітлювали свої стосунки у соціальних мережах і не соромились розповідати про своє щастя всім навколо. Втім, нещодавно пара раптово зникла з медійного простору, а шанувальники запідозрили, що вони могли просто розійтись. Тепер ці чутки міцнішають, адже Тараса Цимбалюка побачили в обіймах з молодою співачкою. Геля Зозуля на своїй Тік-Ток сторінці поділилась романтичними кадрами з актором.

Тарас Цимбалюк показався в обіймах молодої співачки Гелі Зозулі
Тарас Цимбалюк показався в обіймах молодої співачки Гелі Зозулі

На опублікованому відео зіркова пара обіймалась та навіть цілувалась, а свіжий ролик встиг набрати майже 100 тисяч переглядів за короткий час. В описі до нового відео з Тарасом Цимбалюком Геля Зозуля провокативно написала: “Любов невгамовна… Якесь весілля, чи що?”. Наразі важко зрозуміти, чи знаменитості грають ролі та працюють над створенням нового музичного кліпу, чи вони дійсно зустрічаються.

Хай там як, але у коментарях до нової публікації шанувальники та пересічні користувачі мережі привітали знаменитостей із початком стосунків та побажали їм щастя та міцного кохання. Втім, найвідданіші прихильники Цимбалюка справедливо підмітили, що в актора насправді є інша кохана, тому не варто говорити, що він почав стосунки з іншою.

Тарас Цимбалюк показався в обіймах нової дівчини
Тарас Цимбалюк показався в обіймах нової дівчини

Нагадаємо, що з минулого року відомий український актор Тарас Цимбалюк зустрічається з моделлю Світланою Готочкіною. Оскільки зіркова пара не оголошувала про завершення стосунків, говорити напевно про їх статус марно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини