“Гонорари впали”: Юрій Горубнов розповів, на які кошти живе та годує сімʼю з Катериною Осадчою

Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов розповів, скільки він заробляє з телеканалу 1+1 та чи є у нього ще якийсь підробіток.

Юрій Горбунов разом з Катериною Осадчою вже багато років є обличчями телеканалу 1+1. Зірки стали незмінною частиною великої телевізійної команди і продовжують тішити прихильників своїм професіоналізмом під час різних проєктів.

Юрій багато працює, а люди, які багато працюють – повинні багато заробляти. Актор розповів в інтервʼю Аліні Доротюк скільки чоловік заробляє зараз під час роботи на телеканалі та чи є в нього корпоративи, на які його запрошують в якості ведучого або запрошеної зірки.

Юрій Горбунов розповів про свій заробіток
Юрій Горбунов розповів про свій заробіток

Офіційну зарплату чоловік отримує безпосередньо на телеканалі 1+1. Зараз вони з дружиною працюють на “Голосі країни-13” і також отримують заробіток звідти. Однак ведучий зізнається, що на телеканалі не платять таких великих коштів, як здається звичайним людям, які ніколи не були на телебаченні.

“Слава богу, це гроші. Зараз бувають деколи весілля, як правило, на заході Україні, але й в Дніпрі я нещодавно вів весілля. Люди не хочуть зараз широко гуляти і запрошувати артистів. Це дуже дивно, гуляти під музику, поки гинуть люди, але весілля зʼявилися. Корпоративи – не знаю, але весілля є”, – каже Горбунов.

Юрій Горбунов розповів про заробіток на 1+1
Юрій Горбунов розповів про заробіток на 1+1

Артист зізнається, що гонорари значно зменшилися і вони з дружиною намагаються заробити кошти всіма можливими способами для того, щоб піклуватися про свою родину. Також Юрій не засуджує тих, хто виїздить за кордон, щоб заробити бодай якісь гроші на своє життя.

“У всіх є свої причини. Гонорари впали більше, ніж в 50%. В усіх. Всі повинні виживати і виживають, тому я не можу засуджувати і не засуджую тих, хто їде за корднон. Кожен робить вчинки виправдовуючи свої внутрішні бажання чи щось таке”, – додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини