“Починаю нову сторінку”: Макса Барських більше не існує – артист взяв новий псевдонім, але назвався не Миколою

Відомий український артист Макс Барських вирішив почати нову сторінку у своїй музичній карʼєрі та змінити власне сценічне імʼя. Про це чоловік розповів в Мережі.

Після виходу спільної з Надею Дорофєєвою пісні “Ритми” Макс Барських починає своє творче життя з чистого аркуша. Артист вирішив змінити свій сценічний псевдонім, про що розповів прихильникам в Мережі. За словами Барських, в його житті розпочинається по-справжньому новий етап і він сподівається отримати підтримку від своїх прихильників.

Тепер він не Макс Барських, а Mick Sunday, який буде писати пісні лише англійською мовою. Хлопець розповів, що війна сильно змінила його життя, але навчила цінувати свої бажання в жодному разі не відкладати своє життя на потім.

“Я прийняв рішення створювати майбутнє вже сьогодні і вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії”, – каже Mick Sunday.

Макс Барських змінив сценічний псевдонім
Макс Барських змінив сценічний псевдонім

Як виявилося, ще з минулого року артист активно працював над альбомом англійською мовою і тепер готовий поділитися своїм напрацюванням зі своїми прихильниками. Mick Sunday сподівається, що нова музика зможе підняти настрій та викликати усмішку на обличчі в кожного, хто буде слухати його пісні.

“Я відчуваю, що зараз саме той час, щоб поділитися з вами своїми експериментами. Я починаю нову сторінку своєї творчості під назвою Mick Sunday – музика англійською мовою”, – додає артист.

До слова, нова пісня “Ритми” з Надею Дорофєєвою отримала неабиякий успіх. За 3 дні кліп зібрав 358 тисяч переглядів, а користувачі Мережі в коментарях похвалили артистів за таку неочікувану колаборацію і дуже вдалу пісню під яку можна водночас потанцювати і замислитись про щось більше у своєму житті:

“Хай йому грець! Надія, Максим, ви неймовірні. Пишаюсь вами, а ще бажаю не зупинятися

Надя Дорофєєва та Макс Барських
Надя Дорофєєва та Макс Барських

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини